Nnywellness.com

Hvordan å forsegle en bil Radiator


En bil radiator mislykkes vanligvis når det ruster og begynner lekker. Når dette skjer, må du vite hvor å forsegle radiatoren slik at du kan forhindre bilen overoppheting. Dette er egentlig mye enklere enn det høres ut og er ganske billig. To bevist hjem rettsmidler er rå egg og pepper.

Instruksjoner

• La motoren avkjøle ned og åpne radiator cap presser ned på toppen av lokket og slå mot klokken for å låse den. Deretter fjerne hetten.

• Start motoren og tillate det å varme opp litt, men ikke full driftstemperatur. Så enten hell opp en tabell-shaker er verdt av pepper i radiatoren åpning eller nedgang i opptil to godt pisket, rå egg. Gjør ikke begge. Pepper eller egg flyttes til plasseringen av lekkasjen, og som motoren varmer opp egg vil koke i lekkasjen eller pepper vil bli tett i den. Siden verken vil gå i oppløsning, hurtigreparasjonen kan holde for opp til en måned eller mer.

• Kjør bilen i 5 minutter etter at du har dumpet egg eller pepper i radiatoren å verifisere at radiatoren er ikke lenger lekker.

• Sett hetten med bilen kjører og dreie med urviseren lås det på plass. La bilen publiseres i 5 minutter og kontrollerer at ingen lekkasjer utvikle.