Nnywellness.com

Hvordan å overfylle girolje


Girolje smører og kjøler elementer av overføringen. Ny fluid er gjennomskinnelig og rødt eller rosa farge, men væsken ser brown og gjørmete etter behov endres. Girolje bør endres vanligvis hver 30.000 til 60.000 miles i en manuell girkasse, og hver 60 000 til 100.000 i automatgir. Endre den tidligere gjør ikke vondt bilen. Vanligvis girolje bør ikke være overfylt, men det er lett å gjøre hvis kjøretøyet krever det.

Instruksjoner

• Kjøre bil for fem til ti minutter før det er varmt. Sjekk girolje bare når overføringen er varmt. Holde motoren på når du sjekker girolje.

• Åpne panseret.

• Finne overføring væske peilepinnen bak motorrommet. Toppen av måling farges og vil ha en loop hvor du kan holde den.

• Fjern måling og tørke av væske på enden av stokken med en lofri klut. Sett peilepinnen tilbake i girolje og trekk den ut igjen.

• Se på slutten av måling å se hvor mye væske måles. Merke på slutten av staven representerer den anbefalte mengden væske som bilen skal ha. Din peilepinnen har også en maksimums- og linje. For å overfylle væske, må væske merket være høyere enn maksimal påfyllingsstreken.

• En trakt inn peilepinnen røret og forsiktig helle girolje i trakten. Hell litt om gangen Velg peilepinnen for å måle hvor mye væske du helles. Sjekk mark på slutten av måling å se hvis du har overfylt væske til ønsket nivå. Du kan legge til mer flytende etter behov.

Når du er ferdig, returnerer peilepinnen til sin opprinnelige plass og Lukk panseret.