Nnywellness.com

Hvordan reise til Hellas båt


Hvordan reise til Hellas båt

De fleste reisende til Hellas gjøres med fly. Hvis du ønsker å komme til Hellas båt, omfatter et stort antall cruiseskip som inkluderer Hellas i deres reiseruter, ferger i Hellas selv, og noen transport ferjer fra Tyrkia og Italia. Alle disse kan bestilles online med letthet.

Instruksjoner

• Besøk en av store cruise meglere online på Cruise.com. Her vil du finne skip med reiseplan som inkluderer Hellas. Du finner trans-Atlantic Cruise fra USA, cruise i Middelhavet reiser fra Spania, Frankrike og Italia og greske øya cruise som går fra det greske fastlandet og reise rundt i Egeerhavet.

• Besøk en av de europeiske eller Middelhavet ferge billett megler nettstedene neste på Greekacom.forth-crs.gr eller Ferries.gr. Disse områdene viser tilgjengelige fergene til Hellas fra andre porter i Europa. De viktigste linjene kjøres fra Italia (Ancona, Venezia, Bari og Brindisi), Albania og Tyrkia, og forlate passasjerer i havner over hele Hellas og øyene. Priser for fergene går fra rundt 46 euro (ca $62) i januar 2011.

• Besøk en av de nasjonale greske ferge linje meglere online på Gtp.gr. Disse meglere selge ritt på mange greske mellom øya og fastlandet transport ferger. Bruke disse nettstedene, kan du reise hele Hellas og øyene til relativt lav kostnad og alle med båt. Fergene er primært brukt av lokalbefolkningen, men se en kraftig økning i turisttrafikken i sommerhalvåret.

• Besøk en luksus yacht operatør online på Rentayacht.gr. Leie kommer i alle størrelser, og prisene kjøres i stil og fasiliteter. Makt yachter er høyere i pris enn seilbåt på grunn av bruken av drivstoff, men begge er gode alternativer for luksus alene. Gjøre ønskede reiseruten kjent ved forespørsel om priser.

Tips og advarsler

  • Vurdere en private hytte på langdistanse ferger. Det er en addert bekostning, men kan gjøre turen langt mer hyggelig enn en åpen plass. Vurdere bekostning versus komfort og Multipliser at antall timer reiste. Det er forskjellen.