Nnywellness.com

Hvordan koble en Bluetooth-mobiltelefon


Hvordan koble en Bluetooth-mobiltelefon

Bluetooth er en trådløs teknologi som brukes til å koble enheter og dele data mellom dem. Radio hyppigheten av Bluetooth-enheten er 245 GHz. bruker Bluetooth-teknologi, informasjon kan overføres over korte avstander normalt 10 meter (33 fot). De fleste mobiltelefoner, PDAer, datasystemer, bærbare, MP3-spillere og selv digitale kameraer produsert i dag har en innebygd Bluetooth-brikke muliggjør enheten til å overføre data trådløst. Imidlertid kreves sammenkoblingen av to Bluetooth-enheter for å overføre data trådløst. Dette er kjent som "Bluetooth sammenkobling." Bluetooth-parkobling gir enhetene tillatelse til å dele data.

Instruksjoner

• Slå på enheten du vil koble med mobiltelefonen for å aktivere Bluetooth. Kontroller at enheten er i oppdagbar modus. Du må se enheten håndboken for å finne spesifikke detaljer om hvordan du aktiverer Bluetooth.

• Aktivere Bluetooth på mobiltelefonen din ved å gå til "Innstillinger" og konfigurere Bluetooth-innstillinger. Velg "Søk for enheter" på skjermbildet for Bluetooth-innstillinger. Når søket er fullført, vises navn og enhetstyper oppdagbar Bluetooth-aktiverte enheter i 33 fot.

• Velg enheten du vil koble til mobiltelefonen. Angi en numerisk tilgangsnøkkel på mobiltelefonen når bedt om å gjøre dette. Standard tilgangsnøkkelen er normalt "0000."

• Angi samme numeriske tilgangsnøkkelen på andre Bluetooth-enheten når en ledetekst vises på enheten. Hvis tilgangsnøkkelen samsvarer, blir telefonen sammen med andre Bluetooth-enheten.

Tips og advarsler

  • Følg samme fremgangsmåte mens sammenkobling to mobiltelefoner.