Nnywellness.com

Slik installerer du en flatskjerm-TV over peis


Slik installerer du en flatskjerm-TV over peis

Montering en flatskjerm-TV over peis utgjør visse problemer fordi fester kan forstyrre skorsteinen og varmen fra peisen kan skade TV. På den annen side, murstein peis er svært sikker, og trolig ganske godt kan tåle vekten av flatskjerm-TV. Eksperter sier at mesteparten av tiden, en flatskjerm TV kan monteres over peis trygt. Før du installerer den, sørg for at din peis er egnet. Når du gjør, kan du montere flatskjerm på samme måte som i måten du vil montere den andre veggen.

Instruksjoner

• Måle lengden og bredden på peisen for å sikre at din flatskjerm TV vil passe over den. Merk dimensjonene med et stykke kritt.

• Få en god brølende brann kommer og tape et termometer til del av veggen der du skal plassere TV. De fleste flatskjerm trenger for å operere i en temperatur på 100 grader F eller mindre. Sammenligne spesifikasjonene til TVEN med temperaturen på veggen mens en brann kommer. Hvis det er høyere enn TV kan håndtere, bør du finne et annet sted for TV eller løse aldri til å ha en brann i peisen mens TVEN er installert. (Mest moderne boliger har en teglsteinsfasade over peisen, som ikke er egentlig del av skorsteinen. Dette er gode nyheter fordi det betyr at temperaturen fra peisen ikke påvirker TV.)

• Plass den første delen av veggfestet i posisjon, tilsvarer kritt merkene du laget i trinn 1. Bruk en snekker nivå for å sikre at fjellet er parallelt med gulvet, så merke plasseringene til skruene på veggen.

• Bore hull i veggene med litt mur. Bore forsiktig så du ikke utilsiktet skade i Pipa,

• #8 plast ankere inn i hullene som du har gjort. (Noen flatskjerm TV monterer kan komme med egne ankere for bruk med steinvegger. Hvis du har dem, bruke dem i stedet.)

• Plass den første halvdelen av monteringen i posisjon. Sikre den til veggen med opphold skruer (eller skruene som ble levert med fjellet), sette dem inn ankere du har satt. Stram i posisjon med en socket skiftenøkkel, så gir montere en forsiktig rykk å se om det holder.

• Legge noen bomullshåndklær ned på gulvet, deretter legge flatskjerm TV med forsiden ned oppå. Dette kan du koble til andre halvdel av fjellet uten å skrape skjermen.

• Plasser den andre delen av mount over baksiden av TVEN og skru den på plass med en skrutrekker. Gi det et mykt trekk å sørge for at den er sikker.

• Med hjelp av en venn, løft TVEN på plass over peisen, passer de to halvdelene av veggfestet sammen. Låse mount på plass ved hjelp av mekanisme i fjellet, og deretter teste for å se om det holder.

Tips og advarsler

  • Ta vare ikke for å montere din TV for høyt over peisen. Ideelt sett bør TV være på om øyehøyde når du sitte ned for å se den. Du kan gjøre det litt høyere enn hvis du må, men hvis du går for høy, vil du ha en crick i halsen ser den.
  • Vær forsiktig hvordan du plasserer TV-kabler og ledninger. Du vil ikke kunne ta dem bak veggen - betyr de trenger å kjøre langs fasaden av peisen, og de bør være isolert mot noen varme fra brannen akkurat som TV er. Det beste alternativet er å kjøre dem parallelt med bakken, ut fra enten venstre eller høyre, og deretter direkte til gulv når de har fjernet peisen. Du kan bruke limet for å holde wire på plass, eller en kanal laget av plast eller metall (tilgjengelig i flere oppussing butikker). Det siste alternativet fungerer bra, fordi du kan male kanalen for å matche fargen på veggen, dermed skjule tilstedeværelsen av ledninger.