Nnywellness.com

Hvordan diagnostisere automatgir


Hvordan diagnostisere automatgir

Overføringen er uten tvil en av de viktigste delene til en bil. Når det utvikler problemer, kan det være skremmende for en amatør bilmekaniker. Drivere kan oppleve problemer med skiftende i forskjellige tannhjul eller girene kan endre på vilje. Bilen kan også stall på sjåfør Hvis automatisk overføring er sviktende. Hvis slike gear spørsmål oppstår med bil, har du ikke å få panikk. Å vite om disse problemene vil hjelpe deg å diagnostisere bestemt overføring problemet du har.

Instruksjoner

• Sjekk girolje. Måling for overføring har terskelen tegninger som angir hvor mye girolje er i bilen. Varme opp bilen i ca fem minutter så sjekk væsken som bilen er inaktivt. Hvis den er lav, legge mer girolje til måling viser væsken i sin terskel.

• Tømme og erstatte girolje hvis det vises brun eller har en brennende lukten til den. Dette indikerer at girolje har vært oksidert og må tømmes fullstendig fra overføring.

• Se under bilen mens det er parkert. Hvis du merker en dam rett under overføring, kan dette tyde på at det er en lekkasje. Denne væsken er rød eller rosa farge.

• Skifte gir og se om det er noen motstand. Hvis bilen er i park, skifte overføring i revers eller stasjonen. Hvis det er motstand mot din skiftende, kan så det være et problem med linkage systemansvarlig.

• Varsel hvis RPMer i bilen øker uten noen åpenbar grunn. Uansett hva utstyret du er i, bør RPM nivåene holde konsistent med hastigheten. Hvis du skal bare 30 MPH men RPMer opptrer som om du akselererer til 70, må en forsinket clutch.

• Forskning noen "Sjekk motor" lys som vises. Koble en diagnosekode leser til data link porten på bilens nær rattstammen. Koden kan indikere problemer. Verste fall er et internt problem som krever en spesialist. Andre koder kan indikere at overføring sensoren er utslitt eller at det er et elektrisk problem.