Nnywellness.com

Hvordan du setter opp et overvåkingskamera for et hus


Hvordan du setter opp et overvåkingskamera for et hus

Datamaskiner er relativt vanlig i hjem, så hvorfor ikke dra nytte av programmering og Web-kamera for å installere overvåking hjemme? Du kan for eksempel installere kamera å overvåke din barnevakt eller hus renere. Du kan installere et kamera å holde et øye på din innkjørsel eller bakgården, slik at du kan se dine barn leke ute. Webkameraer er billig og gir sjelefred.

Instruksjoner

• Finn området der du vil montere Web-kameraet til veggen eller til taket. Du kan også plassere kameraet på et iøynefallende sted som et hjørne-tabellen. Stedet er begrenset bare av fantasien.

• Koble Ethernet-kabelen eller USB-kabelen til baksiden av kameraet. Hvilken kabeltype, avhenger av hva bestemt kameraet bruker.

• Før kabelen fra kameraet til datamaskinen, og koble den deretter. For å unngå skade, sikre kabelen går langs en baseboard eller molding, og sikre at alle ledninger som kjører langs gulvet blir ivaretatt av stifte dem ned eller ved å plassere et teppe over dem.

• Plugg elektrisk adapteren inn i kameraet og koble kortet til en stikkontakt. Avhengig av situasjonen må du distribuere en skjøteledning for å nå uttaket. Følg de samme forholdsreglene du fulgt ved rutegruppeavhengig USB- eller Ethernet-kabel.

• Installere programvaren som vil overvåke og registrere feed fra kameraet. I de fleste tilfeller, bare sette inn platen som fulgte med kameraet og følge på skjermen. I noen tilfeller må du laste ned den programmering eller drivere fra webområdet til produsenten.

• Slå på kameraet og programvare og plasser kameraet der det gir deg ønsket visning. Når du har perfekt Vis, kamera underlaget. Du kan bruke dobbeltsidig tape eller permanent montere kameraet ved hjelp av skruene.

Tips og advarsler

  • De fleste kameraer vil forsyne deg med en USB- eller Ethernet-kabel. Men vil ledningen trolig ikke være så lenge du trenger. Du kan få kabler opptil flere hundre fot i lengde fra de fleste dataforhandlere forsyning.