Nnywellness.com

TV Wall Mount alternativer


TV Wall Mount alternativer

HDTVer er vanligvis veldig flatt og ganske lett i forhold til eldre standardformat settene. Siden de er så lett og lett å flytte rundt, velger mange å montere sine HDTVer på veggen. Men det er mange alternativer å velge når du monterer en HDTV på veggen, fra hvilken monteringstype du vil bruke til ledninger og installasjon.

Mount kompatibilitet

Før vi ser på monterer bør du først finne ut hva slags mount er kompatibel med HDTV. Noen TVer krever spesielle typer braketter, mens andre er kompatibel med nesten alle typer veggmonteringer. Du vil også finne ut hvor mye TV veier og være sikker på å få et veggfeste som tåler mer enn vekt. Du finner denne informasjonen i din eier brukerhåndboken.

Wall Mount typer

Den mest grunnleggende veggfeste for en HDTV er en flat montering. Disse sett TVEN svært nær veggen, vanligvis omtrent en tomme vekk, men de tillater ikke for TV justeres hele. For at trenger du en tilt eller swivel montering. Som navnet antyder, disse sistnevnte monterer kan du flytte TV litt rundt, og er ideelt i rom der sporadisk antirefleks eller refleksjoner kan være et problem. Enda mer avanserte articulating mounts, som knytter TV til en arm som kan kaste ut fra veggen og selv swivel. Takfeste, er selv om mindre vanlige, også et alternativ.

Høyde

Høyden på din mount er en viktig ting å vurdere. Mens mange satt opp veggmonteringer over ildsted eller høyere opp på veggene, de fleste eksperter enige om at en HDTV bør settes opp på øyet nivå når du sitter. Sette opp en mount noe høyere kan føre til øye og nakke press.

Ledninger

En av de vanskeligste aspektene ved montering en HDTV på veggen er spørsmålet om ledninger. Du kan ha ledninger installert i veggen, men dette kan være svært arbeidsintensiv og vil vanligvis innebære erstatte noen gips. Andre alternativer inkluderer kabel jernbane som skjuler alle kablene bak et relativt lite påtrengende plastdeksel eller veggmontert står og hyller som kan bidra til å dekke opp kablene. Uansett hva ledninger oppsett velger du, må du velge solid kablene til riktig lengde, siden det vil være vanskelig å justere eller flytte dem senere.

Installasjon

Når du har bestemt hva slags veggfeste du vil og opplegget skal gå med, må du bestemme om du vil prøve deg, eller hvis du ønsker å ansette en profesjonell installasjonsservice å gjøre det for deg. Du bør være komfortabel med hengende bilder og montering hylle hvis du vil installere en grunnleggende TV veggfeste, men hvis du planlegger å installere alle ledninger eller ytterligere belysning, så du vil sannsynligvis må være komfortabel med grunnleggende hjemmet elektrisitet arbeid og gips reparasjon. Hvis de høres liker ting du ikke kan gjøre, kan du ha en profesjonell tjeneste installere din mount for deg.