Nnywellness.com

Hvordan å åpne Belkin iPod Nano 4G Remix


Hvordan å åpne Belkin iPod Nano 4G Remix

Dens liten størrelse og kapasitet til å lagre masse mengder digitale medier er det iPod nano en av de mest populære MP3 spillerne på markedet. Men siden det er så liten, beskytte enheten bør være en nano eierens topp prioritet. En måte å gjøre dette er ved å legge en sak til iPod nano. Belkin er et selskap som produserer iPod tilbehør, inkludert tilfeller, for alle iPod-modeller. Så hvis du har kjøpt en Belkin Remix Metal sak for en nano 4G og er nysgjerrig på hvordan å sette den på eller åpne den hvis den allerede på er det ingen grunn til bekymring; disse tilfellene festes på og av med letthet.

Instruksjoner

Hvordan åpne Belkin ipod nano 4G remix

• Ta din iPod nano med Belkin Remix saken i hånden. Finn tynn plast smekklås på øverst i saken. Låsen vil bli plassert på baksiden halvparten av saken.

• Bruk fingrene til å trekke låsen forsiktig utover før den kommer ulåst fra saken. Pass på at du ikke tvinge låsen ut til vidt det kan resultere i skade eller brekker låsen.

• Grip Belkin iPod nano tilfelle av sidene og forsiktig trekk de to sidene fra hverandre inntil saken skiller. Avsette baksiden halvparten av saken.

• Skyv nano av foran halvparten av din Belkin og tilfellet vil nå være helt åpne. For å lukke den setter iPod nano tilbake i front halvdel av saken, pass på forsiden av iPod justerer med styreflaten og skjermen rammer fronten saken. Deretter stedet justere baksiden halvparten med fronten og på plass, sørge for at øverste låsen knepper hørbart på plass.