Nnywellness.com

Feilsøke en GPX MP3-spiller


Feilsøke en GPX MP3-spiller

GPX MP3-spillere er ganske enkelt å sette av design. Manuell tilbyr detaljert informasjon om hvordan du setter enheten i lett for å forstå trinnvise instruksjoner. Det er også oversatt til engelsk, spansk og fransk for bekvemmeligheten av brukeren. De vanligste problemene med enheten kan løses i noen få enkle trinn.

Koble til datamaskinen

Operativsystemer som Windows XP og Vista har plug-and-play-teknologi som umiddelbart identifiserer og installerer enheter på datamaskinen. Koble spilleren til USB-kabelen til datamaskinen. Denne tilkoblingen skal sende et signal initialisere plug-and-play driveren installasjonsveiviseren. Følg trinnene i veiviseren til å løse tilkoblingsproblemer med MP3-spilleren. Når tilkoblingen er opprettet, kan du enten starte overføre musikk.

Overføre filer

Når du overfører musikk til GPX MP3-spilleren, kontroller at spilleren er riktig konfigurert. GPX MP3-spilleren må være i en bestemt modus til å overføre musikkfiler. Modusen kalles MTP, som står for Media Transfer Protocol. Du velger denne modusen, Trykk MENU-knappen på spilleren. Denne knappen vises vanligvis øverst eller langs sidene av de fleste GPX MP3-spillere. Når du har valgt ønsket modus, vil du kunne overføre filer med media player-programvaren.

Gjenkjenne spor

Hvis du spiller en kopi beskyttet musikkfil, kan du få en feilmelding. Andre tilfeller der du kan få feilmeldinger kan inkludere overføring av ødelagte MP3-filer eller filer som spilleren ikke gjenkjenner. Manualen viser kompatibel filformatene som fungerer på spilleren.