Nnywellness.com

Hvordan å trygt vaske en motorsykkel frontruten


Hvordan å trygt vaske en motorsykkel frontruten

Mest moderne motorsykkel frontruten er laget av Lexan eller en lignende form av knuse-motstandsdyktig plast. Bruk av plast tillater frontruten lettere og mer slitesterk enn glass, men krever nøye utvelgelse av et riktig rengjøringsmiddel å unngå potensielle problemer. Faktisk bruke sterke kjemikalier kan slå frontruten disig eller gul, og i ekstreme tilfeller kan gjøre frontruten slå skjørt og sprekk i en kort periode. Mens flere plast-safe produkter er tilgjengelig, er mild oppvaskmiddel og vann en av beste og minst kostbare å trygt vaske motorsykkelens frontruten.

Instruksjoner

• Fjern frontruten fra motorsykkelen, hvis mulig, bruker hurtiglås spakene på undersiden av frontruten. Hvis din motorsykkel frontruten kan enkelt fjernes, kan det være igjen på plass.

• Nyt en lofri håndkle i varmt vann og deretter drapere det over frontruten. La håndkle på plass i 10 minutter å løsne noen tørket rusk og skitt fra overflaten av frontruten. Fjern håndkle og suge begge sider av frontruten med et lavt trykk strømmen av vann å vaske bort alle løsnet partikler.

• Vask frontruten med en liberal beløpet av mild oppvaskmiddel, brukt med en ren, myknet chamois. Bruk lett trykk på overflaten av frontruten å unngå swirl merker eller riper. Skyll grundig med en lavt trykk strøm av vann.

• Tørke frontruten med en tørr, lofri håndkle. Installere frontruten på motorsykkelen, hvis du har fjernet den tidligere.

Tips og advarsler

  • Det er mange plast-spesifikke rengjøring spray tilgjengelig fra din lokale motorsykkel forhandler. Disse spray er ideelle for en rask ren, men må utvises fjerne noen harde buildup fra frontruten for å unngå riper overflaten plast.
  • Bruk aldri et løsemiddelbasert rengjøringsmiddel motorsykkelens frontruten. Disse rengjøringsmidler vil påvirke frontrutens styrke og klarhet og føre til sprekk eller gul.