Nnywellness.com

Hvordan konvertere Olympus objektiver til Nikon


Hvordan konvertere Olympus objektiver til Nikon

Fotografer som bruker forskjellige linser fra andre produsenter av ulike grunner. Noen linser, uansett maker, er bare skarpere, raskere eller enklere å bruke enn andre. Fortsatt noen fotografer har andre linser som de ønsker å bruke på deres nyere utstyr. Heldigvis er det kort som gjør forskjellige produsenters materialer kompatibel, som en Olympus objektiver på en Nikon kamera kropp.

Instruksjoner

• Kjøpe en Olympus til Nikon lens adapter fra kameraet forhandler. Bringe objektivet og kamerahuset til kamera butikken så forhandleren kan passe rett kortet til den. Det finnes mange forskjellige typer skal sørge for at du kjøper riktig.

• Koble Olympus til Nikon lens adapter til Nikon kamera kroppen ved å justere indeksmerking på kortet indeks merkene på kamerahuset. Slå kortet til det låses på plass.

• Koble Olympus linsen til kortet ved å justere indeksmerking på linsen indeks merkene på kortet. Slå linsen til det låses på plass.

• Slå på kameraet, og begynner å fokusere på et bilde. Noen eldre Olympus objektiver fungerer bare med manuell funksjonen, fordi nyere Nikon kamera likene ikke er programmert til å styre eldre objektiver. Ta et par praksis skudd for å få et håndtak på prosessen.