Nnywellness.com

Hvordan installere et MicroSD i en BlackBerry Curve 8330


Hvordan installere et MicroSD i en BlackBerry Curve 8330

BlackBerry Curve 8330 har en rekke programmer nytte av bilder, videoer og musikk, men selve enheten bare har begrenset minne, og filene kan raskt fylle opp enheten. Ved å installere et microSD-kort, med plass for opptil 32 GB informasjon kan du dramatisk øke mengden minne for disse filtypene.

Instruksjoner

• Snu BlackBerry Curve. Trykk på utløserknappen for dekselet i batteriet, som er en rektangulær sølv knapp nederst på enheten. Trykk på batteridekselet mens du holder knappen. Dekselet vil gli av kurven.

• Sett fingerneglen mellom batteriet og boliger nær toppen av telefonen. Dra den siden av batteriet ut først, og deretter fjerne hele batteriet.

• Finn Skyvedeksel for metall microSD-kortet i hjørnet øverst til venstre batteriet fordypningen. Skyv dekselet til venstre for å slippe den. Høyre side av dekselet vil hengslene opp. Trekk dekselet opp så det står rett opp.

• Hold microSD-kort så batterikontaktene er peker nedover og vendt mot høyre. Skyv microSD-kortet under dekselet og metall, så toppen av kortet er flush mot baksiden av metalldeksel. To faner på undersiden av dekselet vil holde kortet på plass.

• Trykk på toppen av kortet ned og til høyre, så det hengsler ned på kontroll brettet. Skyv dekselet til høyre for å låse den på plass. Erstatte batteriet og batteridekselet.