Nnywellness.com

Slik aktiverer du ringer blokkering på mobilen


Slik aktiverer du ringer blokkering på mobilen

Noen ganger er det nyttig å blokkere din ringer ringe på din mobiltelefon (blokkerer refererer til maskering navn og nummer slik at verken vises på mottakerens ringer ID). Det kan være du vil beskytte din private informasjon, hindre at et selskap legger til nummeret til databasen eller annen grunn. De fleste blokkerer tjenester og produkter betalt en per bruk eller månedlig avgift.

Instruksjoner

• Be om blokkering av oppringer-ID. Ringe mobilleverandørens kunden service og support nummer (dette viser vanligvis på mobilleverandørens hjem webside), og spør om de tilbyr automatisk ringer blokkering. Tjenesten koster vanligvis en månedlig avgift. Husk på at selv om slik blokkering er aktivert på din mobiltelefon, kan noen du har kalt trykk "Ringe" på telefonen og ringe deg tilbake. Hvis navn og mobiltelefon på talemeldingen, har du effektivt "ublokkerte" din ringer ID.

• Spør hvis teleoperatøren gjenkjenner blokkerer koder. I Nord-Amerika, på de fleste fasttelefoner og mobiltelefoner, kan du trykke * 67 (for gratis) før du ringer en utgående nummer og navn og nummer blokkeres på mottakerens ringer ID. For å bekrefte hvis teleoperatøren bruker denne koden, ring service og support kundenummeret oppført på hovedsiden for mobilleverandørens nettside. Husk at selv om du bruker en blokkering kode, kan personen du ringte trykke "Ringe" og ringe deg tilbake, høre informasjonen på talemeldingen.

• Kjøpe et telekort. Hver gang du foretar et anrop med et telekort, ser personen du ringte annen informasjon (som et 800-nummer eller "Ukjent") på hans innringer-ID. Bruke et telekort forhindrer også din personlige informasjon vises på andre mobiltelefon-setninger (vanligvis et 800-nummer eller "Ukjent" i stedet vises). Du kan kjøpe telekort fra bedrifter som dagligvarebutikker og kiosker.

• Bruk en samtale etterligning tjenesten. Registrere med en online samtale etterligning tjenesten, for eksempel spoofcard.com, til som krever en avgift per samtale. Trinnene for å bruke en etterligning tjenesten inkluderer ringe et gratis nummer som kobler til tjenesten og oppgi sikkerhetskoden de gir, nummeret du vil ringe nummeret du vil skal vises på mottakerens ringer ID.