Nnywellness.com

Hvordan endre eksos på en 2000 Ford F-150


Systemet på en 2000 Ford F-150 gir motoren gassene en direkte fra motoren til baksiden av lastebilen. Hvilke typer svinger i fabrikken eksos kan begrense hestekrefter, og installere en erstatning eksos system kan ikke bare heve hestekrefter utgang, men også dreiemoment også. Endre eksos i en 2000 Ford F-150 tar noen timer å gjøre, men det kan gjøres hjemme med minimal verktøy.

Instruksjoner

• Parkere F-150 slik at den på en plan overflate med nødbremsen satt. Løfte lastebilen med kontakten og sette den på jack står slik at alle fire hjul er ut av bakken.

• Unbolt den bakre delen av eksos fra resten av systemet ved hjelp av 3/8-tommers ratchet, utvidelse og kontakter. Løsne eksos hengere på den bakre delen av eksos bruke hendene, og skyv den bakre delen ut fra baksiden av lastebilen. Unbolt midten av eksos fra frem delen av eksos med 3/8-tommers ratchet, utvidelse og sockets og trekk eksos ned og fra lastebilen.

• Koble oksygen sensor ledningene på den videre delen av eksos fra sensorene med hendene. Unbolt fremover delen av eksos fra eksos manifolder med 3/8-tommers ratchet, utvidelse og kontakter.

• Løft erstatning eksos i bunnen av Ford og bolt det eksos manifold bruker 3/8-tommers ratchet, utvidelse og kontakter. Koble oksygen sensor ledninger med hendene. Bolt midten av erstatning eksos til delen fremover med 3/8-tommers ratchet, utvidelse og kontakter, og fest det til eksos hengere med hendene.

• Løft den bakre delen av erstatning eksos over bakakselen og henge den på eksos hengere med hendene. Bolt den bakre delen av eksos å midtpartiet bruker 3/8-tommers ratchet, utvidelse og kontakter.