Nnywellness.com

Hvor å låse opp en Nokia 6010 mobiltelefon gratis


Noen mobiltelefoner inneholder programmering som lar dem koble til bare en enkelt mobiltelefon leverandøren. Mobiltelefoner begrenset på denne måten er låst. Men det kan være mulig å fjerne begrensningen på telefonen slik at enheten kan koble til en leverandør, en prosess som kalles låse. Du kan låse opp en Nokia 6010 mobiltelefon gratis ved å få opplåsingskoden fra tjenesteleverandøren og bruke koden for å utføre låse opp operasjonen på enheten.

Instruksjoner

• Slå på Nokia 6010 og trykk * #06 #. Skriv ned hvor IMEI (International Mobile utstyr identitet) at telefonen viser.

• Ring trykkeriet kundeservice og be om en låse opplåsingskoden for telefonen. Tjenesteleverandøren vil be om IMEI-nummeret og deretter gi deg det låse opplåsingskoden for telefonen bestemt. Skriv ned opplåsingskoden.

• Slå av 6010. Slå av telefonen slik at baksiden av telefonen står overfor deg, og trykk og hold på bakdekselet utløserknappen ligger på bunnen av telefonen bakpanelet. Skyv dekselet. Løft ut batteriet, som er plassert direkte under bakdekselet. SIM-kortluken ligger under batteriet.

• Forstå foran SIM-kortluken og skyv det forsiktig de gullbelagte kontaktene. Trekk ut SIM-kortet ut av telefonen, erstatte batteriet og sett på bakdekselet igjen. Slå av telefonen.

• Skriv inn låse opp rekken passer for tjenesteleverandøren. For telefoner som er koblet til T-Mobile nettverk, type #pw + koden + 1 # (der koden er opplåsingskoden fra T-Mobile). For telefoner som er koblet til AT & T-nettverket, type #pw + koden + 7 # (der koden er opplåsingskoden levert av AT & T). Når du har tastet koden, viser telefonen meldingen "Nettverk lås Deactivated."

• Slå av telefonen og erstatte SIM-kortet. Start telefonen på nytt.