Nnywellness.com

Tekst raskt på en flere trykk telefon


Fjerne tastaturet på mobiltelefoner reduserer vekt og gjør dem mer kompakt, men den tvinger eierne endre deres skrive atferd når bruke tastene på skjermen. Det er en rekke prosedyrer for å fremskynde måten du skriver på en flere trykk mobiltelefon slik at du kan sende tekstmeldinger raskere. Du trenger ikke å installere noen spesielle program på mobiltelefonen slik at du kan skrive raskere.

Instruksjoner

• Stave ord bruke så få bokstavene som mulig og erstatte tall for bokstaver som en måte å fremskynde inn meldingen du vil teksten.; for eksempel stave skolen "skl" eller burger "brgr" eller senere "l8r."

• Lær tekst chat akronymer som brukes av mange av dem som tekstmeldinger på sin mobiltelefon. Du kan flere trykk "02" for å angi hva du sier er din to cents verd, eller "10Q" Takk eller "LOL" for latter høyt, for eksempel i stedet for trykke skjermtastaturet stave full ordene.

• Erstatte den første bokstaven i hvert ord for standard som ville ta lang tid å angi bruke multitap-metoden Skjermtastatur; Skriv for eksempel "TTYL" i stedet for å peke ut "snakke med deg senere."

• Trimme neglene på hånden som skal trykke skjermtastaturet av mobiltelefon slik at fingertuppene kontakt med touch-skjermen hver gang.

• Hold mobilen vannrett om tastaturet på skjermen roterer til en horisontal stilling. Tastene på tastaturet vil nå bli større enn de ville hvis mobiltelefonen ble holdt vertikalt, gir flere viktige "eiendomsmegling" trykke og mindre av en sjanse til mangler nøkkelen for en annen.