Nnywellness.com

Autobahn A60 fartsgrenser


Det er liv i de raske kjørefelt når du kjører Autobahn. Med nesten ingen fartsgrenser er Autobahn A60 i Rheinland-Pfalz tyske provinsen den beste måten å reise gjennom Vest-Tyskland, med utrolige hastigheter.

Foreslåtte fartsgrenser

Om lag to tredeler av Autobahn A60 er fartsgrensen gratis. Foreslåtte grensene for 130 kilometer per time, eller 81 mph, eksisterer, men dette anses å være bare en måte for regjeringen å dekke, ifølge gettingaroundgermany. Stedene som faktisk har en er vanligvis rundt farlige kurver i veien, store kryss eller områder med stor trafikk.

Miljøspørsmål

Miljøforkjempere Tyskland vil sette en grense på 120 km/t, hevdet at det ville hjelpe redusere klimagasser med 30 prosent. Bil lobbyister hevder at veier uten fartsgrenser oppfordrer bilprodusentene opprette tryggere og mer miljøvennlige biler.

Sikkerhet første

Kjører på slike høye hastigheter kan bety fare, men mange utformingselementer er innført, samt høy vedlikehold. Veiene er alle fryse motstandsdyktig betong, reflektor guideposts er hver 50 meter og skanneutstyr sjekker hver kvadratmeter feil. Hvis det er en liten feil i veien, erstattet hele delen, for å sikre sikkerheten til alle sjåførene.