Nnywellness.com

Hvor å låse opp en mobiltelefon W300i


Sony-Ericcson W300i er en av selskapets mest populære flip-top telefoner. Det er lett, stilig og passer i håndflaten din. Det er vanlig for mange mobile nettverk å gi dem bort gratis i bytte for en to-års kontrakt. Leverandøren vil også låse telefonen å hindre deg i å bruke et annet nettverk. Hvis du har W300i og vil bytte til en annen tjenesteleverandør, finnes det en enkel løsning. Låse telefonen.

Instruksjoner

• Få IMEI-nummeret for telefonen. Dette er identifikasjonsnummeret internasjonale mobile utstyr og kan finnes ved å ringe * #06 # i telefonen. En 15-sifret kode vises. Skriv dette tallet ned og lagre den for senere. Dette er det føljetong koden mobiloperatøren bruker til å identifisere telefonen.

• Finne et nettsted som har låse opp koder for Sony W300i. Noen som du kan sjekke er UnlockTotalk.com, Unlocking.com eller GSMLiberty.net. For en avgift gir disse områdene kodene som vil låse telefonen slik at den kan brukes på alle nettverk. Fra 2010 koster dette mellom $14.99 og $29.99.

• Surf over til nettstedet du har valgt. Angi din IMEI-nummeret og fra rullegardinlisten: Velg "W300i" og "Sony-Ericcson" som gjør på telefonen som modell. Velg landet telefonen er registrert i sammen med mobiltjenesteleverandøren. Hit "Send."

• Sette i en gyldig e-postadresse med betalingsinformasjonen og klikk "Kjøp."

• Sjekk e-posten i 24 til 48 timer og du må låse opp kodene sammen med instruksjoner om hvordan du bruker dem.

• Slå av din Sony-Ericcson W300i og ta ut batteriet. Ta ut abonnent identity module (SIM) card, hvite rektangulære kortet som bærer telefonens minne. SIM-kortet med en fra en annen mobil tjenesteleverandør, satte batteriet tilbake og slå på telefonen igjen. Etter omstart vil det spørre deg om en kode.

• Angi opplåsingskoden akkurat som du ser den. Ikke Legg mellomrom og klikk "Ok". Telefonen ville hvile og når den kommer tilbake på navnet på det nye nettverket vil være på toppen av telefonen. Det vil bli låst opp slik at du kan bruke den med noen mobil tjenesteleverandør.