Nnywellness.com

Hvordan du justerer fokus på en projektor-TV


Hvordan du justerer fokus på en projektor-TV

Over tid, kan en projektor-TV begynne å miste sin skarpe og fargerike utseende og blir uklar eller svakt. Det betyr imidlertid alltid det er et stort problem. Før du ringer en reparasjon, finnes det noen innstillinger du kan endre for å se om en liten justering kan løse problemet.

Instruksjoner

Hvordan du justerer fokus på en projektor-TV

• Se brukerhåndboken for informasjon om TV fokus. Hver TV er forskjellig, og din kommer med instruksjoner. Noen kan ikke ha muligheten til å være fokusert manuelt.

• Åpne menyen på TVEN fra fjernkontrollen eller trykk menu-knappen på TV hvis den har en.

• Velg alternativet "Fokus". Det kan være under et annet navn som "HD fokus," "Fokus bilde" eller en underoverskrift på "Innstillinger"-menyen.

• Justere fokus. Hvis TVEN har en enkel fokusering alternativet, innstillingene vises på TV-skjermen, og du kan endre dem med fjernkontrollen. Du vil være begrenset i hva du kan gjøre, men og må kanskje kontakte en service hvis TVEN har et stort problem.

• Juster farge og lysstyrke innstillingene hvis de er tilgjengelige. De vil bli funnet på "Settings" eller "Fokus" menyen, avhengig av TVEN. Som du Øk farge, kan du skrur du lysstyrken ned, og lysstyrken går fargen skal gå ned litt.

• Prøv forskjellige kombinasjoner av innstillinger. Hvis det er fargen er ut av balanse, skal fargeinnstilling bidra til å få fargene tilbake til normal. Hvis bildet er uskarpt, hjelpe fokus menyen.

Tips og advarsler

  • Hvis bildet er fokus nok til å kreve reparasjon, må du ringe en profesjonell, som bruker et spesielt sett med kontroller på innsiden. Ikke forsøk dette selv. Du kan skade deg selv eller skader TV.