Nnywellness.com

Akai bak projeksjon TV problemer


Hvis du eier en Akai bakprojisering TV, kan du ha startet å legge merke til noen problemer med din. Selv om disse TV gir anstendig bildekvalitet og kan tilby glede mange år etter blir kjøpt, kan noen designfeil ligger disse TV føre til store problemer. Men forebyggende tiltak kan iverksettes og reparere prosedyrer for å holde TV kjører i perfekt form for år å komme.

Overoppheting

Mange Akai TV eiere har merket overoppheting, på grunn av dårlig plassering av luftventilene på deres bakprojisering TV, som kan oppdages fra en svak elektrisk brennende lukten eller bare en altfor varm enhet. Overoppheting kan forebygges ved å plassere TV i den kuleste rom i huset. Dessuten, kontroller at TVEN er plassert direkte mot en vegg, og kontroller at det ikke er dekker bakre luftinntakene TV.

Døde piksler

På grunn av en rekke faktorer er det mulig å merke små flekker på skjermen svart uansett hva som vises på skjermen. Disse er kjent som døde piksler og kan dukke opp etter kjøper TV eller mange år senere. Dette kan forebygges noen ganger deaktiverer TV i noen minutter hver par timer gjør at TVEN er slått av helt natten og ikke forlater filmer eller videospill stoppet i lengre perioder. Hvis TVEN er fortsatt innenfor garantiperioden, erstatte Akai vanligvis skjermen så lenge et betydelig antall piksler er skadet. Akai erstatte sannsynligvis ikke en skjerm med bare én eller to døde piksler.

Dobbelt Imaging

Hvis konvergens chips i TV bli skadet, kan vanligvis gjennom overoppheting eller langvarig bruk, TVEN oppleve dobbelt imaging. Se online informasjon om reparere dette problemet. Selv om prosessen kan gjøres hjemme av eieren, vil et reparasjonssett være nødvendig. Som med noen reparasjoner være at du må åpne TV, klar over risikoen for elektrisk støt. Kontroller at TVEN er koblet fra, og slitasje gummi-soled sko og hansker. En koblet TV kan fortsatt holde på elektrisk ladning og levere en ekkel sjokk hvis du ikke er forsiktig. Hvis du ikke er komfortabel med å gjøre denne reparasjonen selv, kontakt en sertifisert TV reparasjon person.