Nnywellness.com

Hvordan å stoppe Cellphone ordensforstyrrelser samtaler


Fleste ta sine mobiltelefoner med dem hvor de går. Dette tillater dem å holde kontakten med venner og familiemedlemmer. Men betyr det også at du kan motta ordensforstyrrelser samtaler når som helst. Du kan stoppe mange mobiltelefon ordensforstyrrelser samtaler. Hvordan du blokkerer dem, avhengig av teleoperatøren, mobiltelefon og oppringingstypene som du mottar.

Instruksjoner

• Gå til donotcall.gov opp til å registrere din mobiltelefon i den nasjonale databasen som telefonselgere ikke kan kalle. Du trenger ditt telefonnummer og en e-postadresse for å registrere telefonen. Lovlig, kan ikke de fleste telefonselgere kalle mobiltelefon. Men hvis de gjør, kan du stoppe dem ved å innskrevet i regjeringens registret.

• Blokken tallene på din mobiltelefon. Mange telefoner kan du lage en liste som ikke kan ringe telefonnummeret. Kontroller manualer og menyene i telefonen for å se om dette alternativet er tilgjengelig. Hvis du mottar ordensforstyrrelser samtaler fra samme nummer flere ganger, blokkere disse tallene.

• Ring tjenesteleverandøren cellphone. De fleste leverandører har en tjeneste du kan bruke til å blokkere telefonnumre kaller mobiltelefon. Leverandøren kan belaste deg for dette.

• Last ned tredje-parti programvare å blokkere samtaler fra uønskede tall. De fleste smarttelefoner har et program tilgjengelig som kan blokkere samtaler. Sjekk app markedet for telefonen.