Nnywellness.com

Bruke ris til å tørre og fikse telefonen våt


Bruke ris til å tørre og fikse telefonen våt

Slippe telefonen i vann er ikke nødvendigvis en dødsdom hvis du flytter raskt nok. Selvfølgelig er hastighet navnet på spillet i å få telefonen våt tørre å hindre vann skade de interne komponentene. Arbeide fortreffelig rask for å hindre telefonen fra succumbing til en vann-indusert død.

Instruksjoner

• Får telefonen ut av vannet og skyll den av med ferskvann hvis du det i saltvann.

• Unngå fristelsen til å aktivere din cellen telefon å se hvis det arbeider fortsatt og ta ut batteriet umiddelbart. Tørke batteriet av med en bløt, absorberende klut og sett det til side.

• Fjern SIM-kortet hvis lett tilgjengelig. Tørke den med et mykt håndkle ved klappet det forsiktig. Legg det til side. SIM-kort er relativt motstandsdyktig mot vann, men hvis du kan fjerne det, gjøre det for å unngå å miste SIM-kortet og informasjon som er lagret på den, for eksempel kontakter.

• Få overflødig vann av mobiltelefonen våt. Forsiktig riste og blåse vannet av; en boks med komprimert luft er perfekt for dette trikset. Bruk en myk ikke-fibrøs klut eller papirhåndklær å klappe mobiltelefonen delvis demontert tørke.

• Fylle en bolle full av ris. Plasser din mobiltelefon, batteriet og SIM-kortet inn i ris og begrave dem helt. Tillate ris å absorbere fuktighet ut av mobiltelefonen og deler hele natten. Hvis telefonen er virkelig gjennomvåt, la den i ris i minst 24 timer.

• Fjern mobiltelefon, batteriet og SIM-kortet fra ris. Blåse støvet ris med dine kan av trykkluft eller slag på det selv å være forsiktig med å spytte.

• Sett sammen din mobiltelefon og slå den for å se om det fortsatt fungerer.

Tips og advarsler

  • Mange tror ved hjelp av varme tørke ting raskt og om det er sant at varmen vil tørke mobilen kan også fordreie deler eller forårsake limes til komme hverandre på telefonen. Alkohol anbefales også av noen, men lim inni cellen telefon kan løses av alkohol. Hvis du er rask svar er det en veldig god sjanse våt mobiltelefonen vil våren tilbake gode som nye fra en kort utilsiktet nedsenking i vann og en våt cellen telefon kan lagres blir permanent skadet ved bruk av ris.
  • Unngå å bruke varme eller alkohol tørke ut din mobiltelefon. Disse to metodene vil bare føre til mer skade.