Nnywellness.com

Autoside RS-620 ekstern Starter spesifikasjoner


Autoside RS-620 er en fire-i-ett eksterne bilen forrett som tillater keyless oppføring. Starte en bil med eller uten en keyless oppføring kan og Legg til fjern-start funksjoner til en eksisterende sikkerhet alarmsystem.

Knapper og brytere

RS-620 har to fem knapper 433.92 megahertz (høyfrekvent) eksterne sendere med en overflate akustisk Wave (SAW) resonator. Det har også en misligholdte dobbel-push sikkerhet start på "Start"-knappen som en Skift knapp som lar andre bil eller en garasje døren brukergrensesnitt modul.

Kontakter

RS-620 har en valgfri port-kontakt for toveis kommunikasjon. Med Molex-type plug kontakter inkluderer det også en innebygd seriell port som tillater en AP DATA link data buss integrering. Funksjonene for RS-620 ulike typer resultat inkluderer horn utgang med valgfri "kvitre" Slett, en kuppel lysmengde for bekvemmelighet, dobbelt polarity dørlås og låse opp 500 mA utgang og andre kanal ekstra utgang for valgfrie elektronisk bagasjerommet slipp.

Progammable funksjoner

Denne starter kan du også planlegge antennelse til/på under start som en en - eller tre-pulse start eller en tre timers timeren start. Det også lar deg program fabrikken keyless døren låser enten før eller etter, opprette en sensor bypass med mulighet for en 20-sekund varighet og programmet veien belysning. For turboladede biler, RS-620 har en turbo timer funksjon og harmoniserer den vinduet kontrollen med dørlås ved hjelp av funksjonen "Vinduet Comfort".

Andre funksjoner

Ytterligere funksjoner omfatter 66-biters tilfeldig kode hopper, en kode læring, antiscan mottaker og en backup minnesystem. Den inkluderer også en super lyse LED, classes kontroll start, midlertidig stopp funksjon og fjernkontroll panikk og bil finne funksjoner.