Nnywellness.com

Hvordan få billigere Online Bilforsikring sitater


Ikke bare er Bilforsikring pålagt ved lov, men det er også en god ting å ha bør du få i en ulykke eller bilen blir stjålet. Dessverre priser varierer sterkt mellom auto forsikringsselskaper og kostnaden for premiene kan lik eller overskrider selv betalingene på bilen. Dette gjelder spesielt for nye drivere eller en med en dårlig kjøring posten. Med noe forskning og følge noen enkle trinn kan du også få billigere Bilforsikring sitater online.

Instruksjoner

• Søk rundt, ikke automatisk anta største selskaper vil ha de beste prisene. Faktisk, bruker de en betydelig mengde penger på reklame, som er betalt av deg, kunden. Vær ikke redd for å besøke nettstedene til mindre kjente forsikringsselskaper, du vil bli gledelig overrasket sine priser. Mye står på mindre kjente forsikringsselskaper vil gi deg en lavere forsikring tilbud, du må bare finne dem.

• Ta en defensiv kjøring kurset. 5 timer av din tid kunne lik 10% av premiene. Det er lurt å ta en av disse hver årene uansett som det vil redusere din forsikring priser og fjerne punkter fra lisensen. En vinn - vinn-situasjon for deg. Et lite kjent faktum er motorsykkel HMS kurset gir også rabatt på auto forsikringspremier. Kontroller at forsikringsselskapet vet du har fullført sertifikatet, måten du får billigere online Bilforsikring sitater.

• Kjøpe en auto med iboende lavere forsikring priser. Ikke Kjøp en Ferrari for en ny 18 år gammel driver. Gå med en tryggere auto, priser vil være mye billigere når du søker en forsikring tilbud.

• Stedet for å ta en lav trekkes. Ta en $1000 trekkes og bare sette $1000 i en sparekonto. Ikke bare prisene blir lavere, men pengene vil tjene interesse i banken. En annen seier - seiersituasjon.

• Ikke automatisk anta at å legge til en andre bilen din eksisterende policy vil gi deg lavere priser. Alltid få et tilbud for forsikring som viser både biler fra en annen auto forsikringsselskapet.

• Hvis staten tillater forsikring gjøre selskaper sjekke kredittvurdering som en del av deres tilbud så alt du kan for å rydde opp før du ber om en online Bilforsikring sitat.

Tips og advarsler

  • Alltid prøve mindre vet selv regionale forsikringsselskaper først før du prøver de store forsikringsselskapene. Du vet aldri hvem som vil gi deg det billigste online forsikring sitatet.
  • Ta en defensiv kjøring kurset, noen timer av din tid kan spare deg $100s av dollar.
  • Ikke Kjøp en sport auto for barnet 18 år gammel som fikk sin lisens. Gå med et tryggere redskap for å få de billigste online forsikring sitatene.