Nnywellness.com

Kan jeg bruke Samsung skjæringspunktet uten Data?


Utgitt i juli 2010, er Samsung skjæringspunktet tilgjengelig gjennom Sprint og Virgin Mobile, begge krever kjøp av en dataplan å aktivere telefonen. Om du kanskje har tenkt å bruke telefonen bare for mobilnettet og meldinger funksjonene, vil du ikke kunne gjøre det uten å abonnere dataabonnement.

Dataabonnement

Et dataabonnement med Sprint og Virgin Mobile gir Samsung skjæringspunktet kan bruke nettleser tilgang til Internett. Denne funksjonen fungerer sammen med flere av telefonen er andre funksjoner, inkludert GPS søknad og digitalkamera, for å gi en rekke multimedia evner som geotagging og motta programvareoppdateringer. Selv om du kan bruke skjæringspunkt uten et dataabonnement, ville dens nytte være lik hva du kan få fra en rimeligere mobiltelefon.

GPS

Utstyrt med en assistert GPS-programmet, bruker Samsung skjæringspunktet en kombinasjon av satellitt og cellular tårn signaler for å gi styringen funksjonaliteten. Programmet A-GPS produserer omdreining-av-omdreining retningene fra punkt A til punkt B gjennom telefonens nettleser, som ikke kan skje uten et dataabonnement. Skjæringspunktet kommer også med en plasseringen-basert tjenestene ansiktstrekk, hvilke skaffer kontaktinformasjon for i nærheten kommersielle og beredskap tjenester, som restauranter, sykehus og bensinstasjoner. Funksjonen LBS gjør det mulig for tredjeparter, som foreldre og arbeidsgivere, for å spore plasseringen av telefonen via Internett. Du vil ikke kunne bruke noen av funksjonene LBS uten et dataabonnement.

Kameraet

Funksjonene for Samsung snappe en 3,2 megapixel kamera som tar bilder med opptil 2048 x 1536 piksler oppløsning og er i stand til å spille inn video. Auto-fokus og geotagging gi skjæringspunktet lagt fotografiske funksjonalitet. Geotagging er en prosess som bygger kart og GPS koordinere data i hvert bilde og video fanget av telefonen. Denne funksjonen er spesielt nyttig hvis du er usikker på din nøyaktige posisjon eller ønsker å gå tilbake til stedet hvor en minnerik opplevelse tok sted. Uten et dataabonnement, ville du glipp denne nyttige funksjonen.

Diverse

Samsung skjæringspunktet leveres med et utvalg av forhåndsinstallerte programmer, for eksempel en YouTube video-spiller og Google Maps som ville være ubrukelig uten et dataabonnement. Telefonen inkluderer også programmer som gir tilgang til sosiale nettverk, som Facebook og Twitter, som krever tilgang til Internett for å fungere riktig. Uten et dataabonnement, ville skjæringspunktet kunne laste ned tilleggsprogrammer eller motta e-post.