Nnywellness.com

Hvordan kopiere bilder til en iPhone


Du kan synkronisere alle slags ting til din iPhone, fra musikk og videoer som er lagret i iTunes-biblioteket til spill og programmer du lastet ned til din PC. Sync funksjon også administrerer bilder, men annerledes enn det gjør musikk og videoer. Bilder vises ikke i iTunes-biblioteket, selv om programmet brukes til å legge dem til telefonen.

Instruksjoner

• Sortere bildene. IPhone er i stand til å vise alle bildene etter du synkroniseres til enheten, men ikke kan lese tankene dine eller skanne datamaskinen for bildene du vil laste inn. Det bit er opp til deg. Sile gjennom bildene for å finne de du vil laste opp iPhone, og deretter sette alle filene i en mappe. Hvis du har bilder allerede i mine bilder eller på annen måte, er du klar til å fortsette. Undermapper er bra; de kan leses av iTunes, men du kan ikke velge enkeltbilder. Organiser bildene tilsvarende, med alle bildene du vil på din iPhone i en enkelt mappe.

• Koble iPhone til datamaskinen med USB-kabelen. Avhengig av konfigurasjonen åpnes iTunes automatisk. Hvis ikke, åpner du iTunes. Finne enheten i enhetslisten den venstre ruten, og klikk på den. Se øverst i vinduet for ulike kategoriene, hver kontroll forskjellige objekter på iPhone. Du vil se noen alternativer her, inkludert "Bilder."

• Klikk kategorien "Bilder". Klikk på av «Synkroniser bilder fra...» å adgang valgmulighetene for å synkronisere bilder til iPhone. Du kan synkronisere direkte fra mine bilder på en PC eller en mappe. Velg mappen du opprettet i trinn 1. Nå velge mellom alle mapper i denne mappen eller valgte mapper. Fordelen til "Utvalgte mapper" er at du kan angi en mappe med bare et par bilder. Velge "Alle brosjyre" Kopier alle bilder i valgte rotkatalogen til iPhone, forårsake lagringsproblemer hvis du har mange bilder. Velg en undermappe fra listen, og Bekreft "Ta bilder med full oppløsning" ikke kontrolleres.

• Klikk "Apply" for å kopiere bilder fra den valgte mappen til iPhone. ITunes-programvaren endrer automatisk størrelse bilder for iPhone, som kutter ned på filstørrelser og lar deg beholde intern lagring gratis for andre ting, for eksempel videoer, musikk og programmer. Når synkroniseringen er fullført, kaste ut iPhone og vise bildene ved å trykke på "Bilder"-knappen på startsiden. Koble iPhone tilbake til PCen og uncheck "Synkroniser bilder fra" slette bilder lagret på enheten.