Nnywellness.com

Problemer med Sony Plasma-TV


Problemer med Sony Plasma-TV

Sony plasmaskjerm TVer er vanligvis tynn og en fristende erstatning hvis du planlegger å erstatte en gamle tradisjonelle TV eller en annen eldre teknologi du allerede eier. Mens plasmaskjermer er pen å se på, er det viktig å vite at de ofte har noen problemer.

Innbrenning

Er en av de vanligste problemene med eldre Sony plasma skjerm TVer innbrenning. Hvis du var å forlate det samme bildet eller noe sånt DVR menyen på skjermen for lenge, vil gamle plasmaskjermer brannsår bildet til skjermen, forlater den der alltid. Nyere Sony plasma-skjermer har innebygd teknologi som skifter pikslene i et bilde litt slik at bildet går alltid.

Store høyder

Plasma skjerm TVer bruk gasser for å lage levende bildet vises. Hvis du bor på toppen av et fjell eller et annet høytliggende sted, vil TV måtte jobbe hardere for å opprette det samme bildet det gjør på en lavere høyde, forårsaker skjermen for å dø litt raskere enn det kanskje har ellers.

Overoppheting

Sony plasma skjerm TVer genererer mye varme når de opererer. Skjermene har en innebygd fan å kjøle TV. Som TV blir eldre, kan som fan bli så høyt det er merkbar.

Skjerm-problemer

Plasma-skjermer er mye mindre robust enn tradisjonelle glass TV-skjermer. Hvis noen kastet noe ved et uhell i skjermen eller selv trykket på skjermen hardt, kan de skade skjermen permanent, forlate en permanent forlaget der de presset mot skjermen.

Døde piksler

Individuelle piksler på plasma skjermen kan dø ut, forårsaker et fyrverkeri-lignende effekt på skjermen der den død pikselen er. Hvis skjermen er under garanti når en piksel dør, erstatte Sony vanligvis settet.