Nnywellness.com

Hvordan finne en iPhone bruker GPS


Hvordan finne en iPhone bruker GPS

I vår digitale tidsalder, har smarttelefoner blitt en nødvendighet fleste aldri forlate huset uten. Er at vi holde vår iPhones nærheten på alle tider av døgnet, sjansene er ganske bra for å sette den ned et sted og tilfeldigvis ikke plukker det opp igjen. Heldigvis har iPhone en innebygd Global Positioning Satellite (GPS) chip som du kan bruke, så lenge du hadde aktivert før du mistet det, å enkelt gjenopprette telefonen elskede GPS.

Instruksjoner

• Gjenopprette tapte iPhone via MobileMe. MobileMe har en tjeneste kalt "Finn min iPhone" som tillater brukere å finne sine tapt iPhone bruker den innebygde GPS chip. Denne tjenesten vil finne iPhones sted ved hjelp av Google Maps, og lar deg sende en melding til telefonen, selv om den er låst. MobileMe tilbyr en gratis måned abonnement som vil tillate deg å adgang denne ansiktstrekk umiddelbart etter tegn opp. Etter to måneder, MobileMe vil sette deg tilbake $99 for en år medlemskontingent.

• Gjenopprette tapte iPhone med et gratis program kalt iLocalis. ILocalis lar deg ikke bare spore iPhones sted, det gir deg også full fjernkontroll. For å gjenopprette eller fjernstyre iPhone, Logg du bare inn på iLocalis-webområdet med brukernavnet og passordet. Du kan sende en tekstmelding til deg selv og ringe fra nettstedet. Hvis din iPhone blir stjålet og tyven endres SIM-kortet, vil du fortsatt ha tilgang til din iPhone nytt telefonnummer. ILocalis regnes som den beste anti-tyveri app for iPhone. Du må ha "Cydia" installert for å installere iLocalis, og du må støtte alle firmware.

• Spore mistet iPhone med GPS Tracker 1.2.2. GPS Tracker er en gratis vare app som du kan laste ned og installere fra App Store. For å effektivt bruke GPS Tracker, må du opprette en gratis konto med InstaMapper. Deretter installerer du et lite program som kjører i bakgrunnen på iPhone, stadig videresending av informasjon til InstaMapper. Å gjenopprette iPhone, logger deg på InstaMapper og mobilens posisjon vises på et interaktivt kart.

• Spore iPhones sted gjennom tjenesteleverandøren. Store leverandører, som AT & T, Verizon og Sprint, tilbyr en stedsbaserte tracker tjeneste. IPhone beliggenheten er hyppig oppdatert og sendt til Internett-kontoen og vises på en brukervennlig interaktivt kart. Enkelt logge på leverandørens kontoinformasjon og hente informasjon om hvor iPhone ligger.