Nnywellness.com

Sony TRV-140 videokamera feilsøking


Sony DCR TRV 140 videokameraet bruker Hi 8mm DV (digital video) kassetter post, avspilling av høy kvalitetsvideo og lyd, og også overføre den til en datamaskin. Som de fleste Sony produkter, er den designet for å fungere godt for en lang periode, men når det ikke fungerer som det skal, prøv disse feilsøking ideer å lete etter en enkel løsning før du sender den i en kostbar reparasjon.

Strømproblemer

Hvis videokameraet ikke kan slås på, er det forskjellige ting å prøve. Sjekke batteristatusen først. Kontroller at det er fulladet og korrekt tilkoblet - LCD-displayet skal vise de gjenværende batteritid. Slå kameraet av og på igjen. Hvis det ikke fungerer, koble den direkte til adapter og koble den til å se om det gjør en forskjell. Hvis det slås på for en stund og deretter slås av, kan batteriet være lav eller holder ikke på strømmen lenger. Hvis kameraet er i "Kamera"-modus, og holder stenger, kan det gå inn i "Standby"-modus; slå den av og på igjen, eller trykk "Record" for å gjøre det snu på.

Problemer med innspilling

Hvis videokameraet ikke vil spille, er det også en rekke ting du kan kontrollere. Først se at kameraet er slått på og i "Kamera" modus. Kontroller at båndet lastes riktig, at båndet trenger ikke spole tilbake, og at skrivebeskyttelsen ikke vises røde - tape advarselen skal blinke på skjermen for noen av disse. Nøye fjerne og sett tapen å sikre at det ikke har blitt fanget i tape hodene. For andre spørsmål som autofokus, størrelsesforhold og belysning, trykk på tilsvarende knapp på LCD-panelet, eller trykk «Menu» for å åpne menyen for å justere innstillingene.

Avspillingsproblemer

Hvis en innspilt videokassett ikke vil spille, først kontrollere at batteriet ikke er død, og at kameraet er slått på og i videospillermodus. Utstøte kassetten og sett den. Hvis avspilling bildet er uklart eller det linjer gjennom teksten, spole tilbake og/eller opphøre båndet og prøv igjen. Hvis det vedvarer og du ser et blinkende ikonet i displayet, hodene må renses; Kjøp og bruk kassetteninn rensing. Hvis det er ingen volum, trykk på "Volume +" på LCD-panelet og sjekk lydinnstillingene i menyen. Hvis prøver å se på en TV-skjerm og det er ingen bilde eller lyd, kontroller kabeltilkoblingen og se at TVEN er satt til riktig input.

Andre problemer

Se brukerhåndboken for ytterligere løsninger på noen av de andre mindre glitches som kan oppstå. For å få oppdatert støtte og teknisk informasjon før en reparasjon profesjonell rådgivning, besøk Sonys.