Nnywellness.com

Hvordan å reparere ratt med Epoxy


Hvordan å reparere ratt med Epoxy

Hjul erstattet lever styring enheter på de fleste biler på slutten av 1800 og har gått gjennom mange inkarnasjoner over det siste århundret. Knapper er lagt, odde former kom i vogue og justerbar hjul---både diameter størrelse og tilt funksjoner---ble introdusert. Uansett størrelse, form eller materiale brukes ratt hver gang du kjører, og de absorbere mye slitasje. Sprekker utvikle og andre skader oppstår. Men du kan reparere din rattet med noen materialer og en liten albue fett, retur selv antikke prøver å funksjonen og form.

Instruksjoner

• Inspisere skaden for å fastslå hvilke materialer du trenger. Sprekker i plast og tre hjul kan være fylt og bundet med en epoxy som PC 7. Hvis skaden er mer omfattende og du er reparere hjulet med restaurering i tankene, er et produkt som POR-15 en favoritt blant auto entusiaster. Det er vann-basert, og enkelt fylle ut defekter og forme med en våt finger før epoxy stivner, sliping og forme enklere. Metall hjul må være, "sveiset"---spesielt hvis har blitt kompromittert integriteten til hjulet struktur - med noe som JB Weld, en epoxy kjent for sin sterkere enn stål liming egenskaper.

• Rengjør hjulet med såpe og vann for å fjerne rusk og fett. La det tørke.

• Sand området i og rundt sprekke. Skyv sandpapir inn i sprekken hvis den er bred nok og grov opp noen overflate som vil kreve epoxy. Skråkant sprekk litt.

• Utvide sprekk med en baufil hvis sprekken er dyp. Det er en stål skjelett inne plastikk eller tre dekker. Hvis sprekken går til metall og går hele veien rundt hjulet grep, forstørre den.

• Filen sprekk V-formet fil ned til stål kjernen. Du gir så mye liming overflaten mellom de to sidene av plast eller tre hjulet som mulig. Du skal kunne se metall skjelettet rundt hele omkretsen av sprekken.

• Bland epoxy i henhold til produsentens instruksjoner. Våt fingrene litt før elting putty. Rulle putty i en stripe om lag 3 inches lang---lenge nok å vikle rundt hjulet og fylle sprekken.

• Pakk epoxy rundt hjulet og forsiktig jobbe den inn i sprekken, skyve den helt til metall kjernen. La en mengde epoxy noe høyere enn overflaten av hjulet. Våt fingrene og spre epoxy, uttoning og utjevning det. La epoxy kurere, og forherde i henhold til instruksjonene (vanligvis minst en dag).

• Våt-sand epoxy ned hjulet overflaten. Skyll, la tørke og deretter bruke stålull til slutt. Paint det reparerte området med en matchende farge.

Tips og advarsler

  • Avhengig av reparasjoner, kan du finne det lettere å fjerne hjulet fra rattstammen.
  • Du kan blande maling i epoxy før å foreta endelige etterbehandling enklere.
  • Hjulet restaurering kits er tilgjengelig, og inneholder alle materialer for å reparere et hjul.