Nnywellness.com

Hvordan å taue bak hjulstrekk bil


Hvordan å taue bak hjulstrekk bil

Tauing bakre-hjuls-stasjonen bil presenterer noen problemer. Men det er langt enklere enn tauing front-wheel-drive bil og problemene er lett å overvinne. Hovedanliggende når tauing overføring. I automatisk overføring utstyrte biler, kan uriktig tauing ødelegge overføring. Dette prosjektet er godt innenfor ferdighetsnivået til en gjør det selv mekaniker og krever ikke noe spesialverktøy.

Instruksjoner

Manuell overføring biler

• Fest stroppen slep til forsiden av rammen. Noen biler er utstyrt med slep Jer, brukes til å sikre kjøretøyet under transport til forhandler; Dette er trygge steder å feste slep stroppen. Unngå feste stroppen til radiator kjernestøtte eller motor. Unngå å bruke kjeder for å slepe - de kan bryte og bli farlig prosjektiler.

• Fest stroppen slep til trekkvogn. En trailer knirkefritt er en sikker befestning punkt, som er slep maljer. Unngå vedlegges en støtfanger ikke er utstyrt med en slepekrok eller systemet. Som støtte og motor kjernekomponentene er disse områdene også svak å trekke vekten av et annet kjøretøy.

• Slipp på parkeringsbremsen og Skift overføring til nøytral. La bilen ble tauet for å rulle tilbake og ta opp slakk i stry stroppen når mulig. Hvis det ikke er mulig, tillate slep bilen til inaktiv frem for å ta opp slakk.

• Under tauing, bør tauet bilen holde slakk på slep remmen fast, og hjelpe trekkvogn sakte ned på stopper og når du runder hjørner.

Automatiske girkasser

• Løfte og støtte baksiden av bilen med et gulv jack og jack står. Posisjon jack står under bakakselen vekten av kjøretøyet.

• Fjern drivaksel ved å fjerne skruene som fester den til bakre differensial. Skyv den frem inn overføring. Deretter senke den og trekke den fra baksiden av overføringen. Sikker U-joint caps med et stykke tape for å unngå skade U-leddet.

• Slep som beskrevet i delen manuell girkasse.