Nnywellness.com

Slik Backup iPod musikk til datamaskinen


Slik Backup iPod musikk til datamaskinen

IPod sikkerhetskopierer automatisk arkiverte musikkfiler, personlige preferanser og andre innstillinger hver gang det auto-synkroniseres med datamaskinen. Hvis du deaktiverte automatisk iTunes synkronisering, bør du med jevne mellomrom utføre manuell backup via iTunes. Med en oppdatert sikkerhetskopi-fil, kan du gjenopprette iPod-filer til en tidligere tilstand når en feil sletter musikk eller korrupt iPod-programvaren.

Instruksjoner

• Åpne iTunes.

• Koble en ende av en USB-kabel for iPod til iPod, og koble den andre enden inn i datamaskinen. ITunes-programvaren oppdager automatisk iPod, og det vises under "Enheter" overskriften i iTunes.

• Høyreklikk på iPod, funnet under "Enheter" overskrift.

• Klikk "tilbake" fra listen over alternativer. IPod er sikkerhetskopiert og synkroniseres med iTunes. Prosessen kan ta flere minutter. Ikke koble fra iPod til en ledetekst forteller du at sikkerhetskopieringen er fullført.

Tips og advarsler

  • Apple støtter ikke bruk av tredjepartsprogrammer for å legge til musikk til din iPod eller rippe musikk fra iPod, og sikkerhetskopieringen støtter ikke tredjepart filer. For å sikre av alle musikkfilene, bør du legge sanger på iTunes-kontoen, selv om du kjøper musikk ved hjelp av et annet program.