Nnywellness.com

Surfer på EVO skiftet


Surfer på EVO skiftet

HTC'S EVO Skift smartphone kjører Android operativsystem og bruker både 3G og 4G mobildata teknologi for å gjøre høyhastighetsinternettilgang. Den leveres med en komplett standarder-basert nettleser som lar deg besøke de fleste nettsteder. Du kan imidlertid også legge til en annen nettleser, hvis du foretrekker, gjennom Google lek store.

Tilgang til leseren

For å adgang nettleseren på HTC EVO Shift, kan du gå til sine hjem-skjermen ved å trykke på Hjem-knappen. Hvis du ikke har en "Internett" snarvei på Hjem-skjermen, trykk på programmer, som har en liten trekant i en sirkel, til liste av apps. Fra listen over programmer, kan du trykke nettleseren, som har et bilde av jorden som ikonet.

Nettleserfunksjonene

Mens Internett-programmet er utviklet for bruk på en liten skjerm, har mange av de samme funksjonene som en desktop nettleser. Rull skjermen ved bruk fingrene til å bla det opp, ned, venstre eller høyre og bruk klemme eller spre bevegelser for å zoome inn og ut. Mange av nettleserens funksjoner, inkludert flere vinduer, åpnes ved å trykke "Menu"-tasten. Du kan også tilpasse den ved å velge verktøyet "Innstillinger" i menyen.

Alternative nettlesere

Skiftet EVO 4G leveres med Android Market AppStore, som er, fra datoen for publikasjonen, oppdatert til Google lek butikken. Google spill, kan du laste ned mange forskjellige nettlesere. Noen, som Chrome og Firefox, forsøker å gjenskape en stasjonær opplevelse. Andre, har som Opera og Dolphin, spesielle tilpasninger for bedre mobil surfing.

Kravene

For å bruk din EVO Skift Web kikker, må du ha tilgang til en datatilkobling. Hvis du ikke vil betale for mobildatanettverk, har din EVO Skift en Wi-Fi-radio som du kan bruke til å få internettservice fra alle Wi-Fi-aktiveringspunkt. Eventuelt må mobilnettet dataabonnement fra leverandøren. Sprint, som tilbyr EVO skiftet, har ubegrenset dataplaner for telefoner i nettverket fra datoen for publikasjonen, som betyr at du kan se så mye som du ønsker uten å betale overage kostnader.