Nnywellness.com

Hvordan øke drivstoff kjørelengde for Semi lastebiler


Hvordan øke drivstoff kjørelengde for Semi lastebiler

Økonomien har ikke kommet seg heller har diesel bensinprisene fra fjoråret. Dette etterlater lastebiltransport industrien sårbar-høye gasspriser kombinert med dårlig kjørelengde resultere i en kamp å holde produkter flytte over hele USA. Hva dette betyr for lastebiltransport industrien er at kuttes kostnader; mer spesifikt, må selskapene holde nøye øye på drivstofføkonomi for sin flåte av biler. Økende drivstoff kjørelengde en semi lastebil kan få-gjennom et par forskjellige måter, kan spare en bunt nedover veien.

Instruksjoner

Hvordan øke drivstoff kjørelengde for Semi lastebiler

• Unngå installasjon av chrome eller for mange tilbehør til semi lastebil. Selv om mange operatører som legge til slike tilbehør, kan mange av brikkene være ganske tungt. Siden det allerede tar mye makt til å trekke lastebilen gjennom vind- og andre ukontrollerbare faktorer, vil du ikke legge ekstra, unødvendige vekt.

• Sjekk dekktrykket på semi lastebil å sikre det ikke er for mye eller for lite luft i noen av dekkene. Dette bør gjøres rutinemessig-så ofte som en gang pr. uke, slik at du kjører med riktig mengde dekktrykk. Dekktrykk kan påvirke kjørelengde. Hvis et dekk synes å miste mye luft kontinuerlig, erstatte den.

• Installere spesialdesignet stykker til bunnen eller toppen av semi lastebil å redusere luft under eller over lastebilen. Akkurat som standard kjøretøy vil du gjøre en semi lastebil som aerodynamisk som mulig for å redusere arbeidet gjør å slepe alt som vekten rundt. Tenk på å installere luft deflektorer på taket og selv luften-demningen front støtfanger å hjelpe.

• Inspisere den semi lastebilen rutinemessig, enten ukentlige eller på hvert stopp. Du vil være sikker på at alle væsker som olje og overføring væske, kontrolleres for å sikre at de er rene og fylt riktig. Dette kan bety tar semi lastebil til en mekaniker til å utføre slike inspeksjoner.

• Kjøpe en hybrid modellen semi lastebil hvis tiden er riktig og passende midlene tilgjengelig. Det finnes for øyeblikket bare noen hybrid modellen semi lastebiler, og selv om dette kan bety en stor investering utgangspunktet, det kan lønne seg til slutt. Hvis du innlemme alle andre tips når du kjører en hybrid semi lastebil, kan kilometerstand økt være ganske betydelig.