Nnywellness.com

Hvordan finne riktig størrelse bilbatteriet


Hvordan finne riktig størrelse bilbatteriet

Et bilbatteri er ett av de elementene som må erstattes endel løpetid bilen, og det er sikkert bedre å gjøre det før du igjen strandet sted med et dødt batteri. Hvis bilbatteriet skiftes ut, er det første trinnet i prosessen å finne riktig størrelse batteriet for din bestemt merke og modell av bilen.

Instruksjoner

• Lese bilens brukerhåndboken og ta batteriet spesifikasjonene. Spesielt Leter du såkalt gruppestørrelsen batteriet. Denne koden, som består av enten tall eller tall og bokstaver, er hva vil lede deg til riktig størrelse bilbatteriet.

• Gå til en auto deler butikken hvis du ikke har brukerhåndboken for bilen din og be en kontorist det slå opp spesifikasjoner for batteriet. Du må vite år, merke og modell av bilen. Ekspeditøren vil deretter kunne gi deg den riktige koden for størrelse.

• Se på gjeldende batteriet for informasjonen som er det opprinnelige batteriet installert ved fabrikken. Ofte er gruppestørrelsen, kaldt Spy forsterkerne (CCA) og lengden på garantien trykt på batteriet.

• Ring eller besøke en bilforhandler som selger din foreta kjøretøy. Spør for deler og avdeling og si du må riktig størrelse gruppekoden for kjøretøyet modell. Kan du få denne koden og kjøpe batteriet andre steder - forhandlere er beryktet for å ha veldig høye priser.