Nnywellness.com

Doodlebug Minibike spesifikasjoner


Doodlebug Minibike spesifikasjoner

Doodle Bug 30 er en minibike produsert av Baja Motor Sport i Tempe, Arizona. Minibikes, også kjent som pocket sykler eller mini motor, er kort skala motorsykler designet for rekreasjons ridning som vanligvis mindre versjoner av Grand Prix motorsykler. Doodle Bug 30 har bred akselavstand og scooter utseende at belies imponerende toppfarten.

Utseende

Doodle Bug 30 minibike er 51 inches lang, 23,5 inches bredt og 34 inches høy, med en setehøyde 24 inches og en akselavstand på 36,5 inches. Baja motorsport tilbyr Doodle Bug 30 i én farge: rød.

Søkemotor

Doodle Bug 30 minibike har en 2,8 hestekrefter, fire-takts motor med en forskyvning av 97cc og en rekyl start. Motoren er i stand til en toppfart på ca 18 mph. Doodle Bug 30's gass tank har en kapasitet på.34 gallon.

Overføring

Doodle Bug 30 har en automatisk clutch-type overføring uten omvendt innstilling. Overføring giret er automatisk.

Suspensjon

Doodle Bug 30 har ingen spesielle bæresystem. Akslene er koblet direkte til minibike rammen. Bunnen av rammen har en bakkeklaring 5 inches.

Brems

Doodle Bug 30 har en mekanisk plate bryte bak.

Vekt og kapasitet

Doodle Bug 30 har en nettovekt 74 pounds og en maksimal vekt kapasitet på 150 pund.

Tilbakekalling

På 20 juni 2010 utgitt Baja motorsport en Sikkerhetsanvisninger detaljering en frivillig tilbakekalling i samarbeid med forbrukeren fabrikat sikkerheten provisjon. Husker navnet syv minibike modeller, inkludert Doodle Bug 30. Alle Doodle Bug 30 minibikes solgt mellom 2004 og datoen for Sikkerhetsanvisninger var tilbakekalt for potensielt feil gass caps.

Bredere sikkerhet bekymringer

På grunn av liten størrelse og brukervennlighet av minibikes antar noen foreldre og tenåringer de ikke trenger en lisens til å betjene dem. Faktisk varierer regler fra stat til stat. Riding en minibike uten et førerkort kan bære den samme straffen som kjører en bil uten lisens. Likeledes, lisensiert ryttere som driver minibikes på uautorisert offentlige steder, som på motorveier, i parker og på fortauene og gangveier reservert for fotgjengere, kan være underlagt bøter og selv midlertidig inndragning av sine biler. I Storbritannia, har politiet beslaglagt minibikes fra ulisensiert ungdommer og bøtelagt dem for trafikk brudd. Compounding problemet er reklamemateriell for minibikes som de for det Doodle Bug som kaller det en sykkel "for hele familien."