Nnywellness.com

Hvordan starte en FM fellesskapet radiostasjonen


I 1948 reservert Federal Communications Commission (FCC) en liten del av FM radio band for 10 watt, ikke-kommersiell kringkasting av skoler og ideelle samfunnsgrupper, gi klasse D lisenser for slike stasjoner. I 1978, National Public Radio (NPR) planlagt å utvide og FCC begjært en regelendring. FCC eliminert klasse D lisenser av massivt kompliserer lisensiering prosessen. Aktivister protesterte og i 2000 FCC angret og startet en strømsparingsmodus FM (LPFM) tjeneste som hjelper LPFM stasjon startups. I 2010 var det mer enn 800 amerikanske LPFM stasjoner.

Instruksjoner

• Søke om en strømsparingsmodus FM radio stasjon lisens fra FCC. Kontakt FCC lav makt FM Service for å få programmer og informasjonen du trenger å fullføre programmet lisens. FCC forbyr eiere fra mer enn én stasjon i drift i de to første årene og begrenser eierskap til lokalt basert enheter og lokalt oppsto programmering.

• Leie en konsulent hjelpe deg Velg utstyret du trenger og hjelpe deg med å konfigurere den. Hvis du er radio-ingeniør og/eller ha erfaring opp radiostasjoner, da vet du allerede hva de skal gjøre. Hvis du ikke få profesjonell hjelp. Forberede en budsjett beregne utstyr kostnader, lisens, potensielle inntektskilder, anlegget kostnader og drift og administrative kostnader.

• Arbeid med konsulent til å lære alt om musikk lisensiering, opphavsrett og alle juridiske spørsmål knyttet til overføring. Musikk lisensiering royalties og bruk av opphavsrettsbeskyttet materiale vil koste deg penger og må være en del av budsjettet stasjon. Snakk med konsulenten om hva personell må du stasjonen og noen spesiell opplæring eller lisenser må.

• Kjøpe utstyr. Ta hensyn til din stasjon installasjonsprogrammet konsulent. De kan spare deg en formue ved å holde deg fra å kjøpe ting du trenger for den type stasjonen du kjører. En LPFM stasjon bare sendinger på maksimalt 100 watt, og har en 10 mil rekkevidde, så du ikke trenger så mye av en sender som selger forteller deg at du gjør. Vil du sannsynligvis bare trenge fem mikrofoner koblet til datamaskinen, og en 12 kanal blande brettet, to CD-spillere, en platespiller og en plug-in for telefonlinjen.

• Sette opp sender, lydutstyr og studios i samråd med din konsulent. Må kontrakt elektriker til wire studio til å håndtere kravene til strømforsyning for senderen og kjøre elektriske ledninger for lyd og opptaksutstyr. Du trenger også en snekker for vegg av lyd bodene, definere media lagringen mellomrom og lydisolering studio plass hvis du nød den før du installerer utstyr.

• Sette opp utstyret og styrer du stasjon for 2 eller 3 uker uten pulsbelte stund venter for din lisens, bare for å se hva slags ting går galt, og lære å håndtere dem før du går live på lufta.

• Søk en ny frekvens for din stasjon når du får din lisens. Frekvens lisensen er et separat program du gjøre når du har stasjonen lisensen.

Tips og advarsler

  • Hvis du aldri har kjørt en FM-stasjon før, få profesjonell hjelp. Den beste måten å lære hvordan er på jobb uansett.
  • Tillat deg selv god tid til å lære tauene. Det er bedre å gjøre feil av lufta enn på.
  • Kontroller at du vet hvor pengene kommer fra å betale regningene. Ikke sett opp en stasjon uten klart budsjett.
  • Du vil ikke få lov å gjøre reklame selv, hvis du er en nonprofit, kan du gjøre et på air pant stasjonen. Du sannsynligvis ikke kan stole på som skjønt, med mindre du har et svært hengiven publikum bak deg.