Nnywellness.com

Installere en ATV snø plog


Knytte plogen braketten

Alle ATV snø ploger er knyttet rammen av ATV. Dette gir den beste Utnytt og mer makt når du flytter snø. Montere eller installere en ATV snø plog, først løfte ATV bruker jack eller bil heis. Fest monteringsbraketten rammen av ATV frem nær forakselen. De fleste pakkene er laget for bestemte typer ATV; men må du jobbe eller justere et kit som er laget for en lignende modell enn den du har. Finne et passende område som forlater nok bakkeklaring og gir deg egnet tilgang til plogen montere.

Veggmonteringsbrakett plogen

Fest plogen braketten ATV med medfølgende festeanordninger i kit. Braketten sikrer ramme barer låser bolter og andre ekstra braketter for en bestemt merke eller modell ATV. C-bolter, metall strapping og oppkvikkende kan også brukes til å sikre din monteringssett til rammen, om nødvendig. For de fleste hver installasjon, er all nødvendig maskinvare levert av produsenten av montering kit.

Installere plogen

Det neste trinnet er å installere plogen til mount. Advar mount kits er en "quick release"-funksjonen tilgjengelig. Dette lar deg flytte hele plogen armen og Flytt til en annen ATV med samme monteringsbraketten installert. I dette tilfellet er Monteringsplassene arm av plogen satt opp mot hurtiglås. Spaken er deprimert og montering armene er låst på plass. Med andre kits er ingen hurtigkobling funksjonen tilgjengelig. Angi plogen armen direkte i monteringsbraketten, og skyv den festeskruen eller cotter pin på plass.