Nnywellness.com

Bygge en elektrisk bil


Donor bilen

Når det gjelder å bygge en elektrisk bil, konvertere folk flest faktisk en vanlig bensin motor bil å kjøre av en elektrisk motor. De finne billige brukte biler å konvertere, og noen får enda deres donor biler fra en søppelplass. Det er viktig å merke seg at manuell girkasse vil gi deg mer makt og mye bedre fordi de har mer tannhjul enn automatiske girkasser. Når en donor bilen er oppnådd, er neste trinn å fjerne motoren og drivstoffsystemet.

Motoren og lading System

Når gamle motoren og drivstoff system har blitt trukket, er det på tide å sette i ny elektrisk motor og lading system. Kjører, vil den nye motoren må en DC elektrisk motor, en motor kontroller, lader og voltmeter. Noen biler kan ta så mange som 50 12-volts batterier for strøm. Når den DC motoren er i, må det være koblet til overføring.

Avslutte

Når motoren, batterier og lading systemet er på plass, må andre systemer konverteres. Bremser trenger et system å operere. Vindusviskerne, frontlykter, bremselys og alle andre tilbehør må være kablet. Husk når du bygger en elektrisk bil som hver stat har regler som alle kjøretøy må oppfylle for å bli "street lovlig."