Nnywellness.com

Hvordan bruke Topcon GPS utstyr programvare


Hvordan bruke Topcon GPS utstyr programvare

TOPCON produserer en rekke svært nøyaktige GPS-enheter brukes i kartlegging og konstruksjon. Disse GPS-enheter benytter Topcon ArcPad programvaren, filtypen feltet verktøy. Denne programvaren installeres på en GPS-enhet grensesnitt med globale posisjonering sensorer og satellitter. Vanligvis er Topcon GPS-enheter kjøpt kun av selskaper. Februar 2011, disse enhetstypene varierer i pris fra flere tusen dollar til over 20 000 dollar. Prisene variere basert på alder og kompleksiteten av GPS.

Instruksjoner

• Installere programvaren på din håndholdte GPS-enheten. Sett inn CDen i datamaskinen, og følg installasjonsinstruksjonene. Koble Topcon GPS-enheten med en USB kabel og dra og slipp programvaren på ikonet for enheten.

• Fjern GPS-enheten fra datamaskinen og slår den på ved å trykke på strømknappen.

• Endre GPS konfigurasjonen, om ønskelig. Forstå den medfølgende pekepennen, og tapp på "Meny"-knappen. Klikk på "Configuration" og velg ett av alternativene på listen, for eksempel RTK eller nettverk. Trykk på "OK"-knappen.

• Tapp menyen og klikk på "GPS-Status. Lese diagrammet for å fastslå din posisjon. For en mer detaljert rapport, velger du «Liste». Du endrer GPS-innstillingene, kan du klikke "Innstillinger"-kategorien på toppen av skjermen. For å gå tilbake til Hjem-skjermen, klikk på "Close" kategorien.

• Åpne menyen og velg "Bildeoppløsning." Hold GPS­enhet slik at kameraet ansikter elementet du ønsker å fotografere. Flytte "Lys modus" lysbildet å gjøre bildet lysere, om ønskelig. Trykk ikonet for et kamera å ta bildet. Klikk på kategorien "Close" for å gå tilbake til Hjem-skjermen.

• Ta et bilde med "Bilde fangst." Trykk på bunnen av bildet å åpne verktøykassa målinger. Programmet angir automatisk høyden eller bredden på objektet.