Nnywellness.com

2001 Polaris 325 olje spesifikasjoner


2001 Polaris 325 olje spesifikasjoner

Polaris Trail sjefen 325 ble produsert tidlig på 2000-tallet. 2001 modell, en all - terreng kjøretøy, har en Gen II stil kropp. En enkelt-sylinder motor krefter ATV. Tilgjengelig tilbehør inkluderer frontruten, setetrekk og speedometer. Selv om bilen er ikke lenger produseres, kan du kjøpe det brukt på nettet eller ved å se gjennom din lokale rubrikkannonser.

Oljekapasitet

ATV har utstyr case oljekapasitet 11 ounces og en oljekapasitet på 1,9 quarts. Oljekjøler utgjør 0,2 quarts av dette beløpet.

Oljetyper

En syntetisk olje type arbeider for å makt Polaris ATV.

Oljeskift

Under vanlig bruk, må du endre den ATV olje etter hver 50 timer kjøring.

Engine spesifikasjoner

Motoren bruker en våt sump smøring og har en forskyvning av 324. Komprimeringsforholdet er 9.0:1. En luft viften med en assistert oljekjøler bidrar til å holde motoren ved riktig temperatur. Gasstanken holder opp til 3,7 gallons av drivstoff.

Størrelse

På 845 pounds er ATV av middels størrelse. Bakre vekten er 125 pund og dreiemoment vekten er 30 pounds. Kjøretøyet har en bakkeklaring på 5,5 tommer. Det er 46 tommer høye og 71.5 inches lang.

Ekstra

Hydraulisk front, bak, ekstra og parkere bremser holde bilen på plass. Polaris ATV har frontlys og baklys bremselysene. En elektrisk start leveres som standard. Indikatorer inkluderer fjernlys, høy temp, nøytral og omvendt.