Nnywellness.com

Hvor jeg sende digitale bilder til Wolf Camera for behandling?


Hvor jeg sende digitale bilder til Wolf Camera for behandling?

Wolf Camera er del av en elektronikk-kjeden som spesialiserer seg på salg av digitalkameraer, videokameraer og utstyr. Det er en del av Ritz Camera selskapet, som har kjeder over hele USA.

I tillegg selger kamerautstyr, de også behandle digitale bilder og gir kundene muligheten til å bestille kopier av profesjonell kvalitet via deres partnerselskap, interaktive RitzPix - et nettbasert selskap som eier og driver WolfCamera.com og RitzPix.com. Når trykket, kan bildene være plukket opp innen en time på en Ritz Camera plassering eller sendt til kundens adresse.

Instruksjoner

• Gå til RitzPix.com og Registrer deg for en gratis online-medlemskap. Når et medlem, vil du kunne laste opp bilder, velger du bilder for utskrift og velge alternativer som størrelsen og Avslutt bildene. For å bli medlem, klikker du på koblingen "Bli med nå!" på høyre side av siden.

• Klikk på "Email oss dine bilder" nederst på Ritz Camera hjemmesiden under overskriften Online behandling. Her vil du bli bedt om å logge på kontoen din og opprette et firesifret identifikasjonsnummer. Dette nummeret brukes som emnet for alle e-poster sendt til Ritz Camera for behandling.

• Send en epost fra mobiltelefonen eller datamaskinen til [email protected] å sende bilder til Internett-kontoen. En gang sendt, vises umiddelbart disse bildene i online foto-mappene. På mange mobiltelefoner, kan du velge bilder til epost åpne bildebiblioteket, velge et bilde og velge alternativet "e-Foto". Dette bildet inn i en ny e-postmelding og lar deg sende den til RitzPix.com.

• Velg de digitale bildene du vil ha skrevet ut ved å klikke på kategorien "Bestill utskrifter og forstørrelser" og på din online albumet/albumene. Disse albumene inneholder alle bildene som du har sendt til RitzPix.com for behandling. Når du velger bilder som du har skrevet, vil du bli bedt om å velge om du vil plukke opp bestillingen i butikken eller få den levert. Du kan deretter velge fotostørrelser, preferanser og hvorvidt du ønsker en kantlinje til den trykte bildene.

• Klikk gjennom hvert skjermbilde, og fyll ut nødvendig informasjon for å fullføre din bestilling for bildebehandling. Du må oppgi din adresse og betaling informasjon for å fullføre bestillingen.