Nnywellness.com

Hvordan installere en Sirius antenne på en Ford Explorer Sport Trac


Hvordan installere en Sirius antenne på en Ford Explorer Sport Trac

Satellitt-radio har strømmet i popularitet de siste årene, med millioner av kunder abonnerer på musikktjenesten reklamefri. De fleste biler har en satellitt radio alternativ, og de fleste produsenter, inkludert Ford, på sin Explorer Sport Trac - gir deg muligheten også. Bare Registrer deg for et abonnement, installere en antenne og stille inn. Denne jobben tar ca 45 minutter for å gjøre riktig.

Instruksjoner

• Finne et godt sted å sette Sirius antennen på taket. Dette er vanligvis av foran frontruten nær førerens side døren, for bekvemmelighet. Hell litt rubbing alkohol på mikrofiber håndkle, og gni den på malte overflaten der du planlegger på montering av antennen.

• Slipp antennen på taket hvor du vil den skal gå. Antennen er magnetisk, så det vil holde seg selv. Peel tilbake den beskyttende lag dobbeltsidig tape på antennen wire dekselet og stikke den RPC_C_AUTHN_LEVEL_PKT_PRIVACY antenne på malte overflaten.

• Kjør antenne ledningen innsiden av bilen, bruke hendene. Ledningen er liten nok å passe bak gummi trim av bilen, så tuck den under frontruten molding, deretter gjennom bilen trekke tilbake døren molding og klemme ledningen rundt metallplater og bruker molding til å holde det på plass.

• Kjør antenne ledningen under streken, bruker zip båndene for å sikre antennen kabelen til undersiden av dashbordet.

• Presse Ford radioen fjerning verktøy i hullene på siden av stereo, og dra dekk av dashbordet. Kjør antenne ledelsen fra dashbordet og koble den til baksiden av stereo. Skyv stereo tilbake i dashbordet.