Nnywellness.com

Hvordan har forsikringen dekker Body Shop kostnader


Hvis du vil din forsikring å dekke kroppen butikken kostnader, må du forberede forveien noen mulige uhell eller sammenbrudd. Fordi ikke alle typer forsikring tilbyr samme dekning, vil forstå hva du er og ikke lov å gjøre forbedre sjansene for å få full dekning eller refusjon for eventuelle utgifter du pådrar langs prosessen av å ha bilen reparert.

Instruksjoner

• Finn ut på forhånd hva din forsikring dekker og hva det gjør ikke. De fleste forsikringsselskaper tilbyr en standard dekning for grunnleggende premium og dette kan eller kan ikke dekke kostnadene knyttet til kroppen butikken reparasjoner. Hvis du allerede har forsikring, ringe bedriften og be om en spesifisert liste over varer som omfattes av premien din.

• Hente en liste over verksteder godkjent av forsikringsselskapet. Mange selskaper som tillater for body shop reparasjoner dekning vil bare tillate du å besøke en forhåndsgodkjente listen av fagfolk. Oppbevare en liste tilgjengelig ved uhell eller nødreparasjon. Det siste du ønsker er å bli tatt på en helg uten tilgang til denne informasjonen.

• Besøke Insure.com nettsted for å forstå dine rettigheter når det gjelder forsikring som dekker body shop kostnadene (se ressursene nedenfor). Siden retningslinjer varierer mye, er det viktig at du forstår hva dine rettigheter og forpliktelser er når behovet oppstår.

• Kjøp kollisjon repair for å sikre at du er fullstendig dekket for body shop kostnader. Kollisjon repair dekker alt (unntatt din egenandel) for å returnere bilen til arbeidsforhold etter en ulykke eller sammenbrudd. Kontroller at policyen du kjøpe dekker deler, arbeidskraft og diagnose.

• Filen riktige papirene så snart ulykker eller skader skjer. Avhengig av politikken krever dette en politirapport, en body shop anslag eller en signert erklæring. Enkelte selskaper har også en tidsbegrensning når det gjelder innlevering krav, så finne ut på forhånd hva prosedyren innebærer.

Tips og advarsler

  • Har en ekspert lese forsikring før du signerer den. Hvis du ikke forstår hva din premie og politikk dekker, har noen forklare det til deg. For en politikk for å dekke hele reparasjoner, må du legge en ytterligere premie til kontrakten.