Nnywellness.com

Konverteringen for plast til drivstoff


Konverteringen for plast til drivstoff

Som prisene på fossilt brensel fortsette å stige, folk har utforsket nye og alternativer måter å gjøre drivstoff. Mye har slått til fornybare energikilder som vindkraft og biodrivstoff. Interesse av å gjøre drivstoff plastmaterialer har vokst. Plastmaterialer er resirkulert og brukt til å lage drivstoff.

Samle avfall plast

Konverteringsprosessen begynner ved å samle avfall eller plast materiale er ikke lenger i bruk. Disse materialene kan hentes fra deponier. Avfallet er så plassert i en ovn eller en autoklav fjerne fuktighet som det kan inneholde. Under denne prosessen er plastmateriale også sterilisert for å fjerne urenheter det kan inneholde.

Shredding og fjerne metaller

Den plast materialet er plassert i en makuleringsmaskin eller en sliping maskin som brukes til å kutte plastmaterialene i små størrelser å lette håndteringen prosessen. Separate plastmaterialene fra alle metallisk forbindelser, sendes strimlet materialet gjennom en beholder som har en magnet. Magnetisk materiale er igjen, og plast materiale er samlet i en annen container. Jernspon og andre metaller som vanligvis finnes i avfall er lett skilles fra den plast materialet under denne prosessen.

Reaksjonen fartøyet

Makulert materialet er så plassert i en reaksjon fartøyet, som har en katalysator som brukes til å fremskynde reaksjonen. Reaktoren inneholder også en nøytraliserende agent som sikrer reaksjonen ikke stopper selv som plast materiale er nedbrutt. Reaksjonen fartøyet blir så oppvarmet til en temperatur på ca 600 grader Fahrenheit.

Depolymerization

Siden plastmaterialer er vanligvis laget av hydrokarboner, kan varme-prosessen nedbrytning av disse materialene gjennom en prosess kjent som depolymerization. Depolymerization er prosessen som de lange kjedene av hydrokarboner utgjør plast er brutt ned i enklere hydrokarboner. Prosessen er veldig rask og tar svært kort tid. Sluttproduktet av denne reaksjonen er en flyktig olje laget av enklere hydrokarboner. Flyktig olje er flyttet til en kolonne der kjøling foregår. Når kjøling er over, flytende olje sendes deretter gjennom et filter og sluttresultatet er drivstoff som kan brukes til forskjellige energiformål.