Nnywellness.com

Hvordan installere en overføring panne i 700 R4


Fleste av 700 R4 automatgir oljelekkasjer er fra pannen. Det kan være frustrerende å installere og fjerne panne flere ganger når du prøver å stoppe lekkasjen. Nye pakninger og selfangere kan bli kostbart, også. Lær hvordan å stoppe overføring olje lekkasjer.

Instruksjoner

• Skrape av gamle pakningen og undersøke overføring pan for fordreining. Mange ganger, pan er tvunget av, når den fjernes for første gang. Dette skjer fordi fabrikken segl danner en pakning bånd som krever mye av innflytelse fjerne. Inspisere hjørnene, som bøye ofte oppstår der. Bruk en butikk hammer lett trykke pannen tilbake i form. Kontrollere arbeidet ved legging pannen på en flat arbeid-tabellen. Pan bør lå perfekt nivå.

• Flat-fil hver av monteringshullene på pannen, 16 totalt. Hvis pan er installert og fjernet flere ganger, kan hullene bli deformert. Hvis de stikker, holder en liten kontakten bak hullet og trykk toppen av den tilbake på plass. Hvis hullet er ujevnt og kunne rive pakningen, filen det flate.

• Rengjør kjelen med aerosol brems renere for å fjerne alle oljerester. Gjør det samme med overføring Markeringskant overflaten. Være sikker på at de er rent og tørt. Bruk medium-korns slipepapir for å skrape i overflaten av kjelen, og fjerne alle spor av den gamle pakningen. Riper vil hjelpe grep sealer, og lager en tett forsegling.

• Klipp spissen av koniske silikon lakk applikatoren til en 1/8-tommers åpning. Klem en fin perle av sealer rundt overflaten av pannen, og omringe 16 hullene. Pent og bevisst, og ikke rush jobben. Passer pakningen til pan, og lett trykk den ned, bygge det inn sealer. Når innebygd, snu pannen på en skrivepult og la vekten av pan trykk mot pakningen. La den satt i minst to timer, helst over natten.

• Installere kjelen på overføring. Sette en dråpe middels grep tråden lås på hver av festebolter overføring, som hjelper hvis boltene er installert og fjernet flere ganger. Aluminium trådene i overføringen blir strukket og kan løsne. Boltene tettsittende; Fyll overføring, og starte bilen. Varme opp motoren, og inspisere overføring for lekkasje.