Nnywellness.com

Hvor å fastsette en TV når skjermen er grønn


Når du ser Emerald City scenene i The Wizard of Oz, kan et grønt bilde føles som en fordel. Når du ser en Packers spillet og prøver å finne ut hvilke spillere er som... ikke så mye. Flere problemer kan føre til et bilde har en grønn-skjær eller være rent grønt.

Isolere TV

Å ha et grønt bilde kan bli så frustrerende eller urovekkende at du glemmer å utføre en enkel diagnostiske kontrollen. Før du kaster bort tiden bekrefte utforske mulige problemer med din ferdig, at det ikke er kilde som forårsaker problemet. For eksempel hvis du ser normalt utdataene fra din kabel eller satellitt, prøv å bytte til din luftantenne. Eventuelt prøve å spille en DVD eller Blu-ray for å kontrollere at grønne faktisk er skapt av TV-apparatet.

Kontroller tilkoplingane

Forskjellige video tilkoblingstyper bryte opp, bære og gjeninnføre videoinformasjon på forskjellige måter. Løse tilkoblinger eller feil kontakter og kontakter kan bety at noe av informasjonen som farge ikke får. I noen tilfeller, spesielt SCART-kabler brukes i Europa, kan dette bokstavelig bety at den eneste farge informasjonen som gjør det til skjermen gjelder den grønne delen av bildet. I andre tilfeller kan det bety tilkobling feil at bildet tar på en nyanse som, selv om den har flere farger, er mer grønn enn den burde være. Uansett, kontroller at kablene er riktig tilkoblet og, hvis du har tilgjengelig, kan du prøve å bruke forskjellige de.

Fargeinnstillinger

TV bryte fargeinformasjon ned i røde, grønne og blå komponentene, intensiteten som kan individuell justeres. Hvis grønne er for høyt, eller rødt og blått er for lav, kan det føre en altfor-grønne bilde. Noen TV-apparater har et alternativ i innstillingsmenyen for å justere rød, grønn, blå individuelt. Se i brukerhåndboken for å se om dette er tilfellet. Med andre apparater må du en skjult tjeneste menyen laget for ingeniører. Søke på Internett for detaljer om merket og modellen av TV-apparatet, men sjekk nøye at webområdet gir detaljene vises legitim og troverdig. Aldri endre menyinnstillinger du forstår.

TV-feil

Hvis problemet er definitivt med TV - tilkoblinger er fine og fargeinnstillingene som de burde være, kan din ha en alvorlig feil; spesielt hvis bildet er helt grønn - betyr det eneste avviket over bildet er skyggen, i stedet for farge. Dette kan være feil på ett eller flere av "våpen" at strålen elektroner på fargeskjermen. Disse våpen håndtak rødt, blått og grønt, så hvis de røde og blå kanonene er skadet, skjermen blir liggende grønn. Slik skade kan være forårsaket av magneter nær skjermen, for eksempel fra en uskjermet høyttaler - og det kan være faste eller reversibel. Uansett, du må bruke en profesjonell service for å angi undersøkt. Få et tilbud for potensielle arbeid, som kostnadene kan bety det er mer økonomisk å kjøpe et nytt sett.