Nnywellness.com

Hvordan du oppdaterer drivere for en Motorola SLVR 7


Enhetsdrivere er programmer som hjelper to enheter fungerer sammen. I de fleste tilfeller er enhetsdrivere utformet for datamaskiner prøver å koble til ekstern maskin. Motorola SLVR L7 er en mobiltelefon som du kan håndtere ved å koble med en datamaskin. Uten de nyeste enhetsdriverne, men gjenkjenner en datamaskin ikke telefonen. Motorola tilbyr SLVR L7 enhetsdriverne for nedlasting og installasjon fra støtte nettstedet.

Instruksjoner

• Last ned den nyeste enhetsdriveren for Motorola SLVR L7 fra Motorola, com til en datamaskin.

• Koble SLVR L7 til en datamaskin med USB-kabelen. Klikk "Nei" når telefonen ber deg koble den som en lagringsenhet.

• Velg "Installer fra en liste eller spesifikk plassering (avansert)" når Windows "Funnet ny maskinvare" starter veiviseren for. Klikk "Neste".

• Velger du lastet ned driverne til i trinn 1, som er vanligvis mappen nedlastinger, eller på skrivebordet. Klikk "Neste".

• Klikk "Finish" når Windows angir at den har installert driveren.

Tips og advarsler

  • Bare laste ned de nyeste driverne for SLVR L7. Hvis du dataoverføre en eldre driver, kan det oppstå feil med datamaskinen. Hvis du ikke er sikker på om dette er den nyeste versjonen av driveren, gå til Start > Kontrollpanel > isenkram og lyd > Device Manager på datamaskinen. Finn SLVR L7 gjeldende enhetsdriver og sammenligne den med den nyeste versjonen på Motorola supportwebsted å avgjøre om du trenger å oppdatere driveren.