Nnywellness.com

1985 Chevy Cheyenne spesifikasjoner


Som mange mennesker kan være forvirrende navnet Cheyenne for noen store Chevy lastebil, er dette et helt feil begrep. Chevy Cheyenne er et navn gitt til trim pakken av Chevrolet C/K. Chevrolet C/K pakken ble introdusert i 1971.

Modell

I 1973 kom Chevy opp med noen store nyvinninger på sin C/K-serien lastebiler. Endringene pickups brakt i en stil som ble ønsket velkommen av den amerikanske offentligheten og denne stilen greid å forbli den samme for det neste tiåret og en halv. Pakken hovedsakelig består av luksus og estetiske verdier av kjøretøyet. Det kan bli gjenkjent av dens hyggelig interiør og ekstra chrome på utsiden. Bilen har aldri kommet i en firehjulstrekk. Cheyenne har utviklet gjennom årene 1985 modellen var utskifting av den forrige C10. Det var noen endringer denne C10 og Cheyenne for 1985 produksjon i Brasil. 1985 Cheyenne var bare en oppgradering av C10. Dette kjøretøyet faller i tredje generasjon av Chevrolet C/K pakken.

Spesifikasjoner

Cheyenne er drevet av en 4.3-liters V6-motoren erstatte de gamle inline seks motorene som var i 250. Strømforbruket kjøretøyet er 100 hk på 3.600 rpm. Dreiemoment er vurdert til 175 fotpund 2000 RPM. Forgasseren er en fire fat. Motoren-girkasse tilbyr flere valg, det kan være en tre-trinns manuell eller automatisk girkasse og firetrinns manuell eller automatisk girkasse. Motoren blokken ble laget av støpejern og aluminium hoder.

Interiør

Interiøret i bilen har en baksete som har en full dybde polstret sete og pakke resten med enten vinyl eller vinyl og nylon klut. Det er nylon tepper som går fra fronten av setet i brannmuren. Kjøretøyet har en lyd dempe system som hjelper isolere interiøret fra utenfor støy kommer fra off-road dekk og andre kjøretøy. Grillen har blitt renovert fra forrige versjon.